2777
2789
عنوان

حس ششم

139 بازدید | 26 پست

@باد1شرقی

عزیزممن لطفا جوابمو میدی

امیرحسین کی به فاطمه برمیگرده؟ رقیب پوچ میشه؟

کی میاد خواستگاریم

کاش منم ادم موردعلاقه کسی بودم که میترسید از دستش بده💔اقایون درخواست دوستی ندن😡⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی این آدم به دردت نمیخوره تا وعده ۱۴ مدام در کشمکش و ناراحتی میبینمت صدق ...

عزیزممم یعنی اصلا خواستگاری نمیاد؟؟؟؟؟تروخدا جواب بدهه

کاش منم ادم موردعلاقه کسی بودم که میترسید از دستش بده💔اقایون درخواست دوستی ندن😡⛔️

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی این آدم به دردت نمیخوره تا وعده ۱۴ مدام در کشمکش و ناراحتی میبینمت صدق ...

این شخصی که اخیرا باهم هستیم چطور ادمیه و منو چطور میبینه و در کل ازش نسبت بهم چیا میفهمی

مامان این بیست سالی در نبودت بدجوری شکستم ، خیلی دلتنگتم ، جات بدجوری خالیه پیشم🖤

@باد1شرقیسلام عزیزم براتون صلوات میفرستم میشه اومدین لطفا به من هم بگین کی حامله میشم چندتا بچه و جن ...

سلام گلم دیدم چشمت روشن سختی هارو پشت سر گذاشتی بچه زیاد توی طالع داری و اما جنسیت انشالله سالم بغل بگیری پسر هست تا وعده ۱۰ صبوری کن ولی حتما آماده باش خیره انشاالله

عزیزممم یعنی اصلا خواستگاری نمیاد؟؟؟؟؟تروخدا جواب بده

همون وعده ۱۴ که دادم احتمالا ولی توصیه میکنم بهش فکر نکن آدم زندگی خوب با تو نیست دخترم

من اینو میخامش خودممیدونم به دردم نمیخوره🙂امکان ازدواج هستت؟

این ۱۴ ممکنه سال دیگه باشه؟

این شخصی که اخیرا باهم هستیم چطور ادمیه و منو چطور میبینه و در کل ازش نسبت بهم چیا میفهمی

دختر خوبم تو خیلی مهربونی و از خود گذشتگی زیادی داری این باعث میشه از قلبت سو استفاده بشه لطفاً سعی کن بیشتر مراقبت خودت باشی

دختر خوبم تو خیلی مهربونی و از خود گذشتگی زیادی داری این باعث میشه از قلبت سو استفاده بشه لطفاً سعی ...

بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جواب بدین حسش بهم چیه دورت بگردم

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه