2777
2789
ولشون کن بابا کی به پسرا گوش میدهپسرا گل زیاد میخورن

خب آخه مثلا تا ما یچی میگیم سریع میکنن تو بوق و کرنا که دخترا اینن و اونن

شما خودت واقعا جذابیت ظاهری یه پسر مهم نیست برات

خب آخه مثلا تا ما یچی میگیم سریع میکنن تو بوق و کرنا که دخترا اینن و اوننشما خودت واقعا جذابیت ظاهری ...

چرا خیلی مهمه

هرگز نخواب کوروش، ای مهر آریایی بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد✌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی از خانومها براشون ظاهر وقد آقایون مهمه لااقل باید به دلشون بشینه

خب اوکیا حالا قیافه گلزار که نمیخوایم

قیافه معمولی رو به خوب

ولی خب تیپ و هیکل قد باید وایبر مردونه بده به آدم

متاسفانه جایی زندگی میکنیم که خانما فقط دنبال دیده شدن تایید شدن هستن چشم وهم چشمی ظاهری اکتریت هنرخاصی هم ندارن اعتماد به نفس پایینی دارن وبرای اینکه دیده بشن راضین هرکاری بکن اصلا چرا ادم فقط به خاطر اینکه به چشم یه نر زیبا بیاد دست به هرکاری بزنه مردیم که دنبال این جور دختراس تا استفادشو بکنه دراخرخیلی خیلی کم پیش میاد با همچین دختری ازدواج کنه

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
قبول ندارم گلی...اینکه لابیامو عمل کنم یا فلانجا تیره اس یا باسنم گنده نیست کجاش دخترونه اس؟ کاملا د ...

به خدا شاید باورت نشه

من شخصا تو بدنم از بچگی یچی داشتم ک اعتماد به نفسم طوری گرفته ک تا الانم دامن نپوشیدم

تیرگی نیست ولی لک مادرزادی بزرگیه رو زانو

من نامزد سابقم ک دیدیش گفت وای چ قشنگ ندیدم کسی داشته باشه از این حرفا

ولی من نتونستم تحمل کنم حتی به خاطراون ترک پوستی و تیرگی طبیعی بدنمم به چشمم خیلییییی بزرگ میاد کاری هم به مردا ندارم اصلاااا برام مهم نی کرد جماعت

خودم دیگ با بدنم رو دربایسی دارم

با اینکه هیکلم قشنگه

ولی به خدا خیلی چیزا مربوط به معیار های مردا نیست

به کمبود بچگیمونه ک بهمون دائم گفتن

معیار میزارن ولی در نهایت با هرکسی میرن تو رابطه :/من اتفاقا ندیدم پسری معیار بزاره فقط میگه از اینو ...

من اینیستاگرام ندارم

ولی چند وقت پیش به نظرسنجی گذاشتن من تو گوشی رفیقم دیدم

خیلی جالبه

از پسرا سوال کردن همسر چادری ، با حجاب معمولی یا بی حجاب

۹۹ درصد جواب دادند چادری

عکس شو بتونم پیدا کنم همینجا میفرستم

به خدا شاید باورت نشه من شخصا تو بدنم از بچگی یچی داشتم ک اعتماد به نفسم طوری گرفته ک تا الانم دامن ...

ببین حرفت درباره لک و ترک و جای زخم باز قابل قبوله ولی اینکه طرف الکی میخواد لابیا عمل کنه یا فیلر بیکینی بزنه...آخه مگه اونجا درمعرض دید عمومه که اعتمادبنفس بیاد پایین؟ این فقط جنسیه..با هرکدوم هم حرف میزنی خودشون میگن که نگرانن نامزدشون ایراد بگیره

من هم هردفعه میگم آخه دختر خوب نامزدت اگه تاحالا باکسی نبوده و چشم و دل پاک بوده اصلا نباید چشمش به اونجای کسی باز شده باشه که بخواد از تو ایراد بگیره🤐

بعضیا ایرادتراشی الان دخترا از خودشون خدایی جنسی و غیرقابل قبول و تحت تاثیر سوشال مدیاس واقعا

خب اوکیا حالا قیافه گلزار که نمیخوایم قیافه معمولی رو به خوبولی خب تیپ و هیکل قد باید وایبر مردونه ب ...

همین دیگه بیشتر آقایون از عملهای زیبایی خوششون نمیاد حتی با آرایش زیادم مخالف هستن اگه میبینی انقدر عملهای زیبایی بین خانوما رواج پیدا کرده خواست خودشونه

عاشق آسمونا پشت یک پنجره مرد.