2777
2789
مدتیه درگیر کمردرد شدم خسته شدم آزار دهنده اس💔😓

عزیزم

امیدوارم زودتر خوب بشی

یکم از ورزشای داخل گوگل کار کن برای کمر درد میگن تاثیر داره

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزدلممممممهربون🫂❤️

فدایت💕😘

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

کل اگر طبیب بودی سرخود دوا نمودی من از ترید فقط ریدنشو بلدم الانم اعصابم داغون

یعنی به سود نرسیدی؟چند وقته تریدری؟

ببین من نامزد ثابقم تریدر بود رو طلا کار میکرد دو سال اول هی ضرر بود بعدش به سودای بزرگ رسید

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

❤️ من هیچوقت به آرزوم نمیرسم چون غیر ممکنه بدجور تو دلم مونده

غیر ممکنی وجود نداره عزیزم

نمیدونم چند سالته

ولی مثلا من سنم ک زیر بیست بود خیلی چیزا برام محال بود ک الان تبدیل شدن به خاطره

امیدوارم آرزوهات همشون برات بشن خاطره های خوب زندگیت💕💕💕

باشه گلمانشاالله خودت و عزیزانت همیشه سلامت باشی ❤️

همچنین💕💕💕