2777
2789
عنوان

بیایییننننن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 107 پست
@saliteh @بوسسسسس بالاخره کدوم تون نازی هستین 😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جفتمون🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@saliteh @بوسسسسس من کلا یادم رفت جواباتونو بدم 😐😐😐😐😑😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرسییی واقعاااا🤣🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

قرلونت خواهش قابلتو نداره 😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣من دارم سکته میکنمممم ..تاپیکمو ببین دارم میمیرممم

🤣🤣🤣🤣من دارم سکته میکنمممم ..تاپیکمو ببین دارم میمیرممم

ناری منو نخوردی،که 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥺🥺🥺🥺🥺🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🍫🍫🍫🍩🍩🍭🍥🍥🥮🥧🥧🧁🧁🥧🥮🍥🍩🍭🍭🍫🎂🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🧁🧁😆🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🍥🍥🍥🍥🍥🥮🥮🥮🥮🥮🥮🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🥮🥮🥮🥮🥮🥧🥧🧁🍰🍰🧁🥧🥧🥧🥮🥮🥮🍥🍥🍩🍩🍩🍩🍭🍭🍫🎂🎂🎂🎂🎂🎂🍫🍫🍭🍭🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧🍥🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🥧🥮🍥🍩🍭🍫🍫🎂🍫🍭🍩🍥🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🍰🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫

بترک 🍩🍩🍩🍩🍩🥮🥮🥮🥮🍰🍰🍫🍫🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جدا مانده ...

چه سطحی؟

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

ناری منو نخوردی،که 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥺🥺🥺🥺🥺🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫� ...

ابلفففففففففففففففففففففففففففففففففففض

اقا شیرینی نیارید جلو چشمم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣