2777
2789
عنوان

بیایییننننن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 107 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ایششششششش 🥲😭🥺🥺🥺😭🥺😭😭🥺😭🥲با همتون قهرممممممممم 🗿🖐️😭🥺🤣@saliteh @شکلاتیوانیلیttt34

کوفتتتت دمپاییم کجاااس🩴🩴🩴🩴اینا خیسن نازی دردش بیشتره🤣🤣🤣🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

@saliteh ما باهات قهلیم 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭 ناناعتم 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭با بوسی هم قهلم 🥺🥺🥺🥺🥺😭� ...

واااای چلااا کثافتااااا اخههههه...😭😭😭😭ناناعت باشید من میمیلمممم😧☹️☹️🤕🤕🤕😭بیاید بگلمممم🫂🫂🫂

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نازییییی تهدید نکن 🤣🤣🤣🤣به مامانم میگم🤣🤣

غلط کردی 🤣🤣🤣🤣🤣من فرار میکنمممم🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

غلط کردی 🤣🤣🤣🤣🤣من فرار میکنمممم🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

🤣🤣🤣🤣🤣

یه سری داداشم وقتی بچه بود تو کوچه دعوا کرده بود مامانم رفته بود به پسرا گفته بود اگه یک بار دیگه پسر منو اذیت کنید کاری میکنم به سگ بگید قناری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀

🤣🤣🤣🤣🤣یه سری داداشم وقتی بچه بود تو کوچه دعوا کرده بود مامانم رفته بود به پسرا گفته بود اگه یک ب ...

ابلفففففففض....قناریه من کوووووو🤣🤣🤣🤣🤣

همینجوری حوصلمون سر رفته بود گفتیم یه قهری بکنیم😭🤣

اخخخ من الان از بیرون اومدم..لهم لهههه...گرررم بود

من الان میخوام برم امتحان بدم ، نازی دعا کن برام

ای جانمممم برو عزیزممم..خدا پشت و پناهت دورت بگردم موفق باشی😘😘😘