درستمیشه مدیر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4054 عنوان دلم میخواد | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست دلم میخواد منم راحت تاپیک بزنم از حس و حال اون لحظه م بگم ولی انقد سایت جوش منفی شده دیگه دلم نمیاد منم از اینی که هست بدترش کنم:(تمام سعیم اینه تا حد ممکن فقط انرژی مثبت بدم و بگم و بخندم و کامنت منفی نذارم هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان. 1405/06/16 | 21:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 972 میشه گفت با ۹۹ درصد آدما کات کردم😂خیلی وقته تنهایی رو انتخاب کردم ینی هیچ دوستی نداری کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4054 تو خودتم نریز.حلش کن با خودت. ان شاالله 🌱 هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4054 ینی هیچ دوستی نداری نه هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4054 داداش چی سر زندگی خودشون هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 972 نه داداش چی کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 972 سر زندگی خودشون ن داداش مجازی کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4054 ن داداش مجازی نه هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 972 نه اگ قول میدی هی سرزنش نکنی و غر نزنی سرم مث خواهر کوچکا که داداش بی مخی دارن ازین ب بعد داداشتم کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4054 ن داداش مجازی گفتم ندارم نگفتم که درخواست دوستی قبول میکنم! هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 972 گفتم ندارم نگفتم که درخواست دوستی قبول میکنم! درخواست داداشی کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4054 درخواست داداشی نیازی نیست هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
درستمیشه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/11 تعداد پست: 4054 اگ قول میدی هی سرزنش نکنی و غر نزنی سرم مث خواهر کوچکا که داداش بی مخی دارن ازین ب بعد داداشتم درخواست دوستی رو قبول نمیکنم کلا هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 972 مرسی ولی درخواست دوستی رو قبول نمیکنم کلا خداروشکر مسئولیتم کمتر شد کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم