2777
2789
عنوان

بی بی چک

264 بازدید | 35 پست

خانوما توروخدا کمکم کنین 9 ماهه منتظر نی نی هستم همسرم کم تحرکی اسپرم داشت دارو میخورد من دیروز موعدم بود بی بی زدم لحظه اول دیدم منفیه پرتش کردم توجلدش الان رفتم نگاش کردم بعد چند ساعت دیدم مثبته!

جالب اینجاس همیشه بی بی هامو نگه میداشتم حتی تا یک ماه کاملا منفی می موندن همین مارک هم بودن.امیدی هست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال منم اینجوری شد دیروز یه هفتس اینجوری میشه میگم یعنی بی بی های قبلی کامل کامل سفید بودن من دیگه ن ...

آزمایش بده عزیز

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
مال منم اینجوری شد دیروز یه هفتس اینجوری میشه میگم یعنی بی بی های قبلی کامل کامل سفید بودن من دیگه ن ...

دیروز یکی از خانما با یه لحنه بدی تو یه تاپيک گفت نمیدونم چرا بی بی ها تو نو نگه می دارید همون اول باید بندازيد دور من خیلی دلم شکست ميخاستم بگم حتما طعم انتظار و نچشيدي

دیروز یکی از خانما با یه لحنه بدی تو یه تاپيک گفت نمیدونم چرا بی بی ها تو نو نگه می دارید همون اول ب ...

بریدازمایش بدین علائمم دارین

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز