2821
2789
چرا دکتر نمیری ؟ تموم شد دوران جوشانده اگه واقعا جوشونده اثر داشت این همه کشورهای پیشرفته هزینه تحقی ...

هزار بار رفتم دیگه بدنم به داروها عفونت مقاوم سده اینقد خوردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بومادَران؟عطاری داره؟

اره عطاری داره بهش گل برنجاس هم میگن ولی خیلی جاها میگن بومادران.

بومادرون برا عفونت خوبه اگر دم کرده اش را بخوری قاعدگی را تنظیم میکنه اگرم خودت را باهاش بشوری یا توش بشینی عالیه سر یه هفته خوب میشی.البته بومادرون برا بواسیر هم خوبه توش بشینه خوب میشه.

سلام چطور فهمیدی کهنه است؟ اگه نمیگی خرافی هستم چندتا تجویز دود بهت بدم خخخ

یکی اژآشناهام رحمش بقدری عفونت داشته که دکترکه معاینش میکنه میگه باید رحمتو برداری...اینم میره با دود انبرنسار خودشو درمان میکنه دفه بعدکه میره سونوگرافی دکتر تعجب میکنه که کامل خوب شده رحمش... بهش میگه مثل معجزه میمونه قبلاباید رحمتو برمیداشتی ولی الان انگار اصلا مشکلی نداشته

من عفونت داشتم ک رو به قبله شدم ب قدری شدید بود. از درد واژن و دل مردم از صبح تاشب هرچی مسکن میزدم خوب نمیشدم. فقط اشک میریختم

رفتم تواب نمک ولرم نشیتم مهجزه کرد. فقط اب نمک

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘
بومادران تو دوران بارداری هم میشه استفاده کرد

والا دوران بارداری را خودم تجربه نکردم ولی دیدم آجیم یا زن داداشم استفاده کردن. یعنی توش بشینن. خوردنش بهتره بارداری نخوری البته ندیدم کسی با بومادران حالش بد شه ولی کم بخور چون ضعف میاره

من عفونت داشتم ک رو به قبله شدم ب قدری شدید بود. از درد واژن و دل مردم از صبح تاشب هرچی مسکن میزدم خ ...

چندروز چندساعت اینکارو کردی؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من شیش هفت تا عوض کردم باز همونه

٤سال يك عالمه دكتر عوض كردم در عرض ٢ماه دكتر جديدم دردم را تشخيص و درمان كرد 

خيلى دكتر داريم اما دكتر خوب وصرفا براى آن بيمارى پيدا كردنش سخته 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
2790
2823
2791
2779
2792