2777
2789
عنوان

قمه کشی

98 بازدید | 25 پست

حالم خیلی بدع

بابام اسنپ گرفته بود برام بعد یارو اشتباهی ازم رد شد بعد دنده عقب گرفت نشستم تو ماشین گفت هه هه شکارت کردم هه هه و درد مرض بلا

فقط زر زر کرد کل چهل دقیقه رو شجره نامه کل خاندانشو گفت چندش موقع حرف زدن باهام همش دستش به اینه وسط بود تنظیم کنه😭😭😭

حالم خیلی بده از مرد ایرانی متنفرممم

بدبخت زنش تازه میگفت خانمم مریضه ناراحتم

عوضی حتی عکس دخترشم نشون دادباز از اینه همش زل زده بود بهم نیشخند میزد حالم خیلی بده😭😭

کاش تو ماشین یه چیزی بهش گفته بودم

عنتر میگه متولد ۶۴ ام به من چه حرومی کاش یه چیزی، بهش گفته بودم حداقل 😭😭

حتی یه کلمه هم جوابشو ندادم لال نشد حتی لباسامم فرم مدرسه بود😭

حالا به نظرتون به بابام بگم که اسنپ گزارششو بده ؟اگه بگم بابام میترسم قمه کشی کنه سابقشو داره قبلا هم بخاطر مزاحمت برا من یکیو زده بود الان بگم میترسم این یارو رو بزنه یارو هم کارت اینکه تو یه ارگان دولتیه س..ه نشون داد میترسم سر بابام بلایی بیاد اونجوری بگید چیکار کنم😭

شما چرا وسط راه پیاده نشدی وقتی دیدی طرف مریض روانیه نمیدونم چه دلیلی داره وقتی میبینید طرف مشکل داره بازم تا مقصد همونجا میشینید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چرا وسط راه پیاده نشدی وقتی دیدی طرف مریض روانیه نمیدونم چه دلیلی داره وقتی میبینید طرف مشکل دار ...

از ترس نمیدونستم چیکار کنم فقط گوشیو رو شماره بابام گذاشته بودم اگه چیزی شد سریع بهش زنگ بزنم😭😭😭

هیچی به بابات نگو، خودت گوشی باباتو بردار گزارشش کن یواشکی

رمز گوشی بابامو نمیدونم مامانم میدونه بهش،میگم بگو نمیگه میترسمم جریانو بهش بگم بزاره کف دست بابام