2777
2789
عنوان

نوزادم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 23 پست
چقدر مامان ناز و مهربونیفدای سرت شماهم خیلی خسته بودی صبرت تموم شد ولی نی نی کوچولوت میدونه چقدر مهر ...

انقد ترسید که نگو پسزمم ۸ سالشه گریه کرد که چرا خواهرمو زدی

گاهی پسرمو میزنم خیلی اون اذیت میکنه

اما این نی نی خیلی کوچیکه اما ارووووووم آروم زدم آخه شیر نمیخورد ولی جیغغغغ زد بعدش و ترسید نی نیم 😔

۶ ماهشه میگم چرا اینکارو کردم 😔 اما آروم آروم بود ولی ترسید غش کرد

میفهمم حالت رو،ولی واقعا اتفاق خاصی نیوفتاده،الان بچه هیچی یادش نمونده که،فردا باهاش بیشتر بازی کن جبران بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم. طبیعیه. خب ما هم خسته میشیم دیگه. خالابذار کمی بزرگتر شه اذیتش بیشتر میشه سرش بیشتر داد می ...

ای خدا

آره یه داداش بزرگ داره دیوانه شدم باهاش

ولی این مظلوم بود گناه داشت ترسید بیچاره

میفهمم حالت رو،ولی واقعا اتفاق خاصی نیوفتاده،الان بچه هیچی یادش نمونده که،فردا باهاش بیشتر بازی کن ج ...

آروم زدم قسمت سرش هم اون حرکت رو

ای خدا 😔

خیلی بوسش کردم بعدش

آنقدر دلش شکست 😔

انقد ترسید که نگو پسزمم ۸ سالشه گریه کرد که چرا خواهرمو زدی گاهی پسرمو میزنم خیلی اون اذیت میکنه اما ...

عیبی نداره خودتونو سرزنش نکنین اینطوری فقط سختتر میشه. برای خودتون وقت بزارین با بچه هاتون برین پارک قدم بزنین تا روزهاتون از فشردگی دربیاد . اگه اول خودتون آرامش داشته باشین و استرس نداشته باشین کمکم اوضاع آروم میشه

گریه کرد خیلی 😭داداشش هم ۸ سالشه اونم گریه کرد گفت چرا خواهرمو زدی حالم بد شد

منم یه باردخترمونیشگون گرفتم نوزادبود

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍 درخواست خانم های باشخصیت رو فقط قبول میکنم اونم جهت دردودل