2777
2789
عنوان

یه دروغ بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد هرغم به اون فکرنمیکنم

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

اهل دروغ نبودم نیستم

افرین

قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم

حالم عالیه🙃

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

از دستش ناراحت نیستم😔

اخ دورت بگردم

قرتی سایتتونم💘پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم

از اول عروسی من دست ب طلا هام نزدم اصلا هم توی خونمون کسی نگفت ک برو طلا بفروش کلا میگه طلا هات مااااال خودته من هییییچ چش داشتی به طلاهات ندارم عسیسم😝😝😝😝

دروغگو هم خودتونید 🤣🤣😂

همه چیز خوب میشه. روزای بهتری میاد.

تو ایران که محااال

همچى آرومه من چقد خوشحالم پيشم هستى حالا به خودم ميبالم

ميشه دعا كنين بعد من بتونه فراموش كنه غصه نخوره به زندگى عادى برگرده سيگارش بيشتر نشه منو ببخشه؟كاش اونو از غرورم بيشتر دوس داشتم اما قصاص غرورم...