اوووووygdrx مدیر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1144 عنوان فارکس❌❌❌❌ | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 16 پست بچه ها من تازه واردم و میخوام با کمترین پول وارد شم ک اگ باخت دادم سکته نکنم ب نظرتون چقده کمترینش مثلا با زیر پنج تومن میشه وارد شد بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝 دیروز | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوووووygdrx مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 1144 دقیقترش رو نمیدونم والا من به این حوزه وارد نیستم. یکی دوتا ویدیو دیدم راجبش فقط.اینجا جواب نمیگیری ... تلگرام ب درد نمیخوره کسی جواب درس حسابی نمیده دخترا ک جواب نمیدن الحمد الله اقایونمم میگن باید حداقا سی ب بالا پول بزاری ک اونم ب درد نمیخوره منه تازه وارد سی بزارم پولم بپرسم خببی ترید سکترو میزنم و ب درد من نمیخورهدر کل ممنون ازتون بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝
fti0830 عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 6 سلام گلم خوبی من اموزش سبحان صمدیو دیدم و اموزشای اینستا یوتیوپ فعلا خودم تازه کارم عزیزم فداتشم ک اینطور..منم یکم آموزشای بعضی استاد هارو دیدم ولی تو در و دیوارم انگاراگه مزاحمت نیستم میشه بیا اون ور آیدی بدیم بریم پیوی بهم بگی چیا بلدی و چطور ترید میکنی ..اخه منم خیلی دوس دارم تو مسیرش برم.البته فقط گوشی دارم لپتاپ اینا ندارم