2777
2789
عنوان

سلاممم

51 بازدید | 16 پست

یه دختره هست اشناهامونه وقتی من میرم اونجا سعی میکنه خودشو مذهبی نشون بده با اینکه جاهای دیگه مثل داخل شهر یا ... اینجوریم نیست فقط سعی میکنه جلو من خودشو اینجوری نشون بده بنظرتون این یعنی چی

🌟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

توهم که نزدم یکی از دو گزینه لوله بنظرم.خوب چرا نسبت به من معذبه نسبت به بقیه نیست🙄🙄

یا نگاهش کردی یا کلا حس خوبی بهت نداره

افراد زیادی رو میشناسم که نسبت به یکی حساسن و معذب میشن حتی اگه طرف کاری نکرده باشه

نمیدونم الان تو چه وضعی هستی چه احساسی داری یا حتی نمیدونم شاید فراموشم کردی!..فقط بدون بعد گذشت چندسال هنوز دوست دارم:)

یا نگاهش کردی یا کلا حس خوبی بهت ندارهافراد زیادی رو میشناسم که نسبت به یکی حساسن و معذب میشن حتی اگ ...

نمیدونم واقعا من چند بار بیشتر ندیدمشون ولی بیرون دیدمشون وقتی منو میبینه خیلی حساسه کاش ذهنشو میتونستم بخونم😄

🌟

نمیدونم واقعا من چند بار بیشتر ندیدمشون ولی بیرون دیدمشون وقتی منو میبینه خیلی حساسه کاش ذهنشو میتو ...

حساسه!نکته جالبیه

سعی کنین بهشون نگاه نکنین اگه معذبه

اگه مایل به خواستگاری یا حتی حسی نسبت بهش ندارین نذارین امیدوار شه (گزینه کراش داشتن رو شما)

نمیدونم الان تو چه وضعی هستی چه احساسی داری یا حتی نمیدونم شاید فراموشم کردی!..فقط بدون بعد گذشت چندسال هنوز دوست دارم:)

حساسه!نکته جالبیه سعی کنین بهشون نگاه نکنین اگه معذبهاگه مایل به خواستگاری یا حتی حسی نسبت بهش نداری ...

اونم یه دختر خیلی خاصه و کلی خواستگار داره ولی همشون رد میکنه میگه میخواد درس بخونه.من خودم الان فعلا به رابطه و اینا فکر نکردم و فکرم درگیر چیزای دیگس امیدوارم این چت روم ببینه

🌟

اونم یه دختر خیلی خاصه و کلی خواستگار داره ولی همشون رد میکنه میگه میخواد درس بخونه.من خودم الان فعل ...

حضور پیدا نکن تو مجالسی که هست

نسبت به شما حسی نداره پس