2777
2789
عنوان

ازرائیل

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 48 پست

من یه شب حالم خیلی بد بود،گریه میکردم،خیلی دلی گفتم خدایا میشه تموم بشه؟! همینجوری باهاش حرف میزدم،کم کم خوابم برد،یه دفعه نصف شب بیدار شدم،یه صدای بم بهم گفت،خب حاضری؟بریم؟

از ترسم حتی تکون نمیتونستم بخورم،یادمه که فقط صداش از تو سایه میومد..فقط تو دلم گفتم نه

بعدش دیگه صدایی نشنیدم ولی تا صبح داشتم میمردم از ترس

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه شب حالم خیلی بد بود،گریه میکردم،خیلی دلی گفتم خدایا میشه تموم بشه؟! همینجوری باهاش حرف میزدم،ک ...

وای چ ترسناک والا من کک خلی حرف زدم چیزی ب منن نگرفت

خوشمم میاد نمیدونمم ب دلم افتاده😂عه یعنی عزرائیل اگه بیاد خیلی خوبه راحت میمیرند میشه بیشتر بگی

من در اين حد شنيدم كه حضرت عزراييل(ع) چهرش براي مومنان زيبا و گناهكاران ترسناك هست. يعني طبق اعمال خودمون.

و اينكه شنيدم شخصي كه خييلي گناهكار هست رو حضرت عزراييل نمياد سمتش، يعني مثلا طرف اينقدر ارزش نداره خوده حضوت عزراييل بياد،فرشته هاي ديگه ميان با سختي قبض روحش ميكنن.

ولي اگه خيلي كنجكاوي و دنبال جواب بهتر،زنگ بزن حرم امام رضا بپرس. قسمت سوالات اعتقادي بنظرم.

شمارش تو امضامه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

خوشمم میاد نمیدونمم ب دلم افتاده😂عه یعنی عزرائیل اگه بیاد خیلی خوبه راحت میمیرند میشه بیشتر بگی

نه حضرت ملک الموت اصولا برای قبض روح افراد بزرگ و اولیای خدا میان.

جزء فرشتگان خیلی والا مقام هستند مثل حضرت جبرائیل و اسرافیل

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

وای چ ترسناک والا من کک خلی حرف زدم چیزی ب منن نگرفت

خیلی ترسناکه..همیشه از همون تیکه خونمون که صدا رو ازش شنیدم میترسیدم..شاید اون لحظه خیلی خالصانه ازش خواستم که جواب داده بهم

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

اها اسي يه مورد يادم اومد. البته دقيق يادم نيست.

شوهرخالم تو جووني فوت ميكنه و دايي كوچيكم خيييلي بي تابي ميكرده و گريه و زاري تا جايي كه داشته كفر ميگفته.

ميگفت يهو انگار بيهوش شدم، چشمم كه وا كردم ديدم شخصي اومده و من خيلي ازش ميترسيدم، گفت خب بريم ديگه اينقدر ميگي كاش من جاش ميمودم و اين حرفا. داييم ميگفت اصلا نميتونم پلك بزنم از ترس. خشك شده بودم.

بعد انگار يه صدايي ميگفت جوونه، يا اشتباه كرده و ولش كن، ديگه درست ميشه.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

وای ولی ترسناک میشه فرشته مرگ بود ایا

اره. حضرت عزراييل بوده.

اين قضيه البته مال خيييلي سال پيشه. رو سي سال حساب كن.