2777
2789
عنوان

عشق اول

111 بازدید | 20 پست

سلام خانما من خیلی حالم بده نمیتونم از فکر و خیال بیرون بیام نمیدونم حتی حق دارم اینقدر ناراحت باشم یا نه من ۱۳ ساله ازدواج کردم زندگی خوبی دارم و تق یبا روی رواله همه چی همسرم سعی میکنه چیزهایی ک میخوام فراهم کنه و جدا از اختلافاتی ک همه دارن سعی میکنیم باهم کنار بیایم و بگذرونیم چیزی ک منوو عجیبببب تو فکر برده اینه ک ایشون تو ی جمع خانوادگی اومده با بچه فامیل صحبت کنه مثلا نصیحتش کنه ولی بیشتر منو سوزونده و خیلی حالم حرفش بد کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش تو۲۰ سالگی ی دختری رومیخواسته خیلی هم سعی کرده بهش برسهکنشده و جدا شدن ازهم الان من فقط همخونم یعنی؟؟یه احمق ک فکر میکرد زندگی خوبی داره و خس خوبی ب همه چی داشته

ولی من خداروشکر میکنم نشد

چون پسره دوبار نامزدی کرد و بهم خورد نامزدیش

البته حقش بود چون منو خیلی اذیت کردن

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

نمیدونم بیشتر بهم حس حماقت داد حرفش انگار ادم منطقس زندگیش ام فقط

درسته اول حالت بد میشه حتی شاید از شوهرت و زندگیت متنفر بشی بخاطر حرفش. ولی۱۳سالم کم نیست.منم الان نزدیک ۱۴ساله ازدواج کردم حالا حرفهای شنیدنیم که الان فک میکنم حالم بد میشه .

درسته اول حالت بد میشه حتی شاید از شوهرت و زندگیت متنفر بشی بخاطر حرفش. ولی۱۳سالم کم نیست.منم الان ...

اره میدونم چی میکی از چ روز و شبها و حرف ها ک ادم گذشته تا برسه ب ی زندگی اروم