2777
2789
عنوان

دخترهول

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 52 پست
بله درسته ولی همه گرگا بد نیستن

عاره بعضی ها شون فقط بد هستن بعضی ها بدتر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقل من بدم نه بدتر

همه فک میکنن خودشون خوبن بقیه بد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه اتفاقا من نمیگم خوبم . ولی بعضی وقتا دورم و نگاه میکنم میبینم نسبت به اونا من واقعا سادم

باشه

ببین من ازت راهنمایی میخام .

پنج ساله با ی نفر تو رابطم .رابطه جنسی هم داریم .در واقع این زن و شوهر هستیم .

ولی مشکل من اینجاست اصلا برام هزینه نکرده ب غیر از مناسب روز زن و تولد که منم برا تولدش و روز مرد براش خریدم کار دیگه ای نکرده ..چند بار غیرمستقیم گفتم انگار نه انگار ...من خیلی مغرور هستم اصلا نمیتونم قبول کنم پسری بهم پول بده ولی وقتی اینجا دخترارو دیدم که از پارتنر و انتظاراتی دارند شاه درآوردم ..

شما بگید انتظار من بیجاست با بجاست ؟

ببین من ازت راهنمایی میخام .پنج ساله با ی نفر تو رابطم .رابطه جنسی هم داریم .در واقع این زن و شوهر ه ...

اصلا به نظرم ارتباطی به این نداره که رابطه دارید هم نداره که بخواد هزینه کنه یا نه .یعنی حتی رستوران و کافه هزینه نمیکنه؟

پس چجوری تو رابطه این؟یعنی اصلا بیرون نمیرین؟ بعد رابطه هم دارید؟ هم و دوست دارید اصلا یا بنفیته صرف ...

منظورم این ک بیرون و پاساش و کافه اینا نمیریم .با ماشین میاد دنبالم .تو ماشین هستیم و

من خیلی دوسش داشتم اوایل رابطه براش کادو میخریدم غذا میپختم ..ولی دیدم اون انگار نه انگار .باهاش قهر کردم اومد ننت کشی و این حرفا .هروقت کلا میکنم میاد عجز و ناله میکنه منو برمیگردونه .ولی حسرت به دلم موند یک بار بگه شماره کارت بده برات پول بزنم اصرار کنه بگه باید بزنم .من اصلا آدم پولپرستی نیستم ولی دیگه خیلی بهم برخورده .مرد باید حمایت گررباشع

منظورم این ک بیرون و پاساش و کافه اینا نمیریم .با ماشین میاد دنبالم .تو ماشین هستیم ومن خیلی دوسش دا ...

حرفتون درسته و فکر کنم دقیقا همین اتفاق داره براتون میافته . باید یکم توقعتون رو ببرید بالا که اونم متوجه شه.وگرنه وقتی هر بار با ۴ تا حرف قشنگ و نالیدن شما رو برگردونده دیگه عادت کرده به این کار به روی خودشم نمیاره . خب خیلی جالب نیست اینطوری هم بهتره که یه کم بیشتر برای خودتون ارزش قائل بشید و خودتون و باارزش تر و دست بالاتر بگیرید تا فکر نکنه شما برای دم دستی هستین .