2777
2789
عنوان

فامیل فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 33 پست
فایده نداره خیلی بی ذاتن

موقع سوال پرسیدن روتو بکن اونور انگار کری

ببینه بهش اهمیت نمیدی برا ضایع نشدنشم که شده ساکت میشه

قرمز همچون زنی است که در نگاه اول ، قدرتمند و مرموز به نظر میرسد اما با کمی دقت ، عشق و احساسات عمیقش آشکار میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما باید یکم حاضرجوابی و رک گویی برا محافطت از خودتم که شده یاد بگیری همیشه و رو همه مدل ادم مراعات و احترام گذاشتن جواب نمیده

قرمز همچون زنی است که در نگاه اول ، قدرتمند و مرموز به نظر میرسد اما با کمی دقت ، عشق و احساسات عمیقش آشکار میشود

یه زمانی فکر میکردم فضای مجازی موفق میشه به مردم یاد بده فضولی نکنن چون همش مینوشتن در مورد ازدواج و ...

هیچ چیزی دهن فامیل نمی بنده هیچ چیزززززززز

پول و تحصیلات و......

هیچ چیز دهن فامیل مث غار بازه ولی خب یکی باید برینه توش تا پر بشه زر زر نکنه ببخشید اعصابم خورده ی کم زیاده رویی کردم .

مثلا چطوری جواب بدم ؟

مثلا همون سوال اول بگو فلانی شما زیاد تو مسائل خصوصی که ربطی به شما نداره فضولی و دخالت نمیکنی؟!

بعد همون سوالو از خودش بپرس ادانه بده و اینقد بپرس تا عصبی شه.فرصت نده نفس بکشه

یا سوال مالی و حقوقی میپرسن سریع بگو اتفاقا مشکل مالی دارم داری فلان قدر پول بهم قرض بدی؟؟

از شوهر و بچه میپرسن بگو اتفاقا تو فکرشم که هروقت قسمتم شد بچه دار شم بیارم شما نگه داری چون مثل اینکه خیلی نگرانمی و میخوای بهم کمک کنی

بعدم انگ میزنن ک اجتماعی نیستی جمع گریزی از این چرت و پرتا والا بلا اجتماعی هستم از فضولیی و دخالت ت ...

به من میگن تو پز میدی اهل شو آفی و فلان

والا نمی دونم چی رو بگین آشغالا