سلام دوستان ب نظرتون شب عروسیم لنز بذارم یا نذارم ؟ تو عکسا کدوم خوشگل تر هست با لنز یا بدون لنز ... چشمام مشکی_قهوهای تیره و درشت ... موهامم قهوهای تیره ... پوستمم گندمی
اگر قرار باشه بذارم میخوام طوسی عسلی بذارم ولی نمیدونم کلا لنز بذارم یا نه
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
ن اصلاخوب نیس من نزاشتم حساسن چشمام یه عروس پیشم بودبنده خدا لنز گذاشت فیلمبردار بهش گفته بود شیشه روبکش پایین دست تکون بدین باد سرد خورده بود به چشماش وحشتناک اشک میریخت وتب کرده بود اومد ارایشگاه دوباره واسش دربیارن بعدشم رفت درمانگاه
بذار منم گذاشتم خیلی تغییر کردم خیییلی . من خاکستری گذاشتم رو چشای قهوه ایم شد سبز لجنی خیلی خوشکل ...
من طوسی گذاشتم رو چشمام شد سورمهای آبی خیلی تیره خیلی ناز بود
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖