2777
2789

خب اول اینو بگم که من متخصص تغذیه نیستم و فقط دارم مسیر تناسب اندام درستی که برای خودم کار کرد رو میگم. برای شما هم اگر بیماری خاصی مثل تنبلی تخمدان یا تیرویید یا چیزای دیگه ندارید کار میکنه

تایپ کردم الان میذازم

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من با کالری شماری شروع کردم. یه اپ کالری شمار میریزد تو گوشیتون که انواعش هست و بهش وزن و قد و سنتون رو میدید و کالری روزانه شما زو میده بهتون. برای من با وزن ۷۵ و قد ۱۶۵ و سن ۲۵ عددش بود ۱۷۰۰

تا اینجاشو همه بلدن😬 چیز خاصی نگفتم

ولی مدل پر کردن این کالری روزانه جاییه که بیشترمون شکست میخوریم، منم چندبار شکست خوردم تا بالاخره شد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببینید شما میتونید کالری روزانه تون رو با ۶ تا بستنی پر کنید میتونید هم ۳ وعده کامل و مقوی با گوشت مرغ برنج و سبزیجات بخورید و تازه میان وعده هم داشته باشید.

من چند ساله ورزش منظم میکنم. ولی چون تغذیه م درست نبود، وزن کم نمیکردم و بدنم فیت نبود. بازوهام بزرگ بودن و چربی شکمی داشتم. متاسفانه ما روزی ۱۰ ساعتم ورزش کنیم تا وقتی که درست غذا نخوریم بدنمون تکون نمیخوره و حتی چاق تر میشیم.

اولین کاری که کردم دسته بندی گروهای غذاییم بود به شکلی که بلد بودم و بازم میگم این دیتای پزشکی یا تخصصی نیست. من نیاز به روزی ۱۲۰ گرم پروتیین برای سیر موندن و عضله ساختن داشتم

کاری که پروتیین میکنه اینه که بیشتر و طولانی تر سیر نگهت میداره. پس به جای اینکه صبحانه نون و پنیر یا قهوه و کیک بخورم و سنگین شم ۱ ساعت بعد گرسنه شم و تنقلات بخورم، تخم مرغ خوردم، پخته یا نیمرو (بیشتر پخته)، ۲ تا سفیده و یه زرده. منبع پروتیین شما میتونه مرغ، گوشت قرمز، تخم مرغ یا حبوبات و البته پودر پروتیین باشه که توی تخم مرغ و پودر پروتیین متمرکزتر و بیشتر از همشونه.

با دریافت ۱۲۰ گرم پروتیین در روز دیگه گرسنه نبودم

من هیچی رو حذف کامل نکردم. هیچی. نه کیک نه فست فود نه شیرینی نه برنج نه هیچ چیز دیگری که فکرشو بکنید. چون ذهن من به محض اینکه میفهمید دیگه قراره تا ۶ ماه فست فود نخورم شیرینی نخورم سریع مضطرب میشد و من کل روززز داشتم به اون پیتزا یا مثلا کروسان فکر میکردم. همه اینا رو خوردم ولی کم

دیگه شیرینی عصرونه و شام هفته ای سه شب پیتزا خبری نبود. شد دو هفته یه بار.

شیرینیای تر شدن کوکیهای کوچیک و شکلاتای کنار قهوه شدن شکلاتای تلخ. همین محروم نکردن خودم باعث شد گرسنه نشم عصبی نشم و راحت وزن کم کنم

اینم بگم که من هفته ای ۳ روز بدنسازی و یه روز پیلاتس میرم. ورزشم همیشه منظم بوده. الان وزنم ۶۰ه که خب توی سفرا و عیدا گاهی یکی دو کیلو میره روش، من هنوز تغذیهم رو به شدت تحت نظر دارم ولی دیگه کالری شماری نمیکنم.

تقریبا تو خونمون چیزی سرخ نمیشه

یا بخارپز یا کبابی

روغن توی خورشت فقط یک قاشق ریخته میشه

شیر پرچرب خورده نمیشه

شبا اصلا برنج نمیخوریم

بعد ورزش پودر پروتیینم رو مصرف میکنم یا مثلا کافه برم یه پروتیین کافی سفارش میدم

وقتی بیرون رستوران میریم توی منو به جای چیزای سوخاری میگردم دنبال چیزهایی که گریل شدن یا نهایتا سالاد

پاستایی چیزی بخوام سفارش بدم پاستای بدون خامه میگیرم

البته هروقت هوس کنم یا واقعا دلم بخواد، پیتزا و شیرینی تر و کیک و چلوکباب هم میخورم. ولی چون ۹۰٪ تغذیه م سالمه اونا نه تنها چاقم نمیکنن بلکه خوشحال و راضیم میکنن

اینا چیزایی بودن که برای من کار کردن. من تو محدوده کالریم موندم فقط و هیچ چیزی رو حذف نکردم.

اگر شما هم راهی رفتین که درست و اصولی بوده و فکر میکنید به بقیه کمک میکنه همینجا بنوسید

منم کالری شماری میکنم از وزن ۶۲ بعد ۴۰ روز شدم ۵۷ ولی یکهفته اس استپ وزنی شدم و این باعث شد امشب همه چی بخورم هله هوله از فردا برم سراغ زیر ۵۰۰ کالری که بتونم از استپ خارج بشم

. 
منم کالری شماری میکنم از وزن ۶۲ بعد ۴۰ روز شدم ۵۷ ولی یکهفته اس استپ وزنی شدم و این باعث شد امشب همه ...

زیر ۵۰۰ بسیار اشتباهه و فقط ضعف میکنی

بنظرم با یه متخصص تغذیه مشورت کن

یا مثلا ۱۰۰۰ کالریش کن

زیر ۵۰۰ بسیار اشتباهه و فقط ضعف میکنیبنظرم با یه متخصص تغذیه مشورت کنیا مثلا ۱۰۰۰ کالریش کن

کلا ۱۰۰۰ تا خوردم یا ۸۰۰ ۹۰۰ این چهل روز گاهی هم ۱۲۰۰ ولی امروز که بعد یکهفته خودمو وزن کردم همون ۵۷ ام شنیدم برا خروج از استپ روز اول باید ۲۰۰۰ بعلاوه فست فود روز دوم زیر ۵۰۰ روز سوم کالریرشماری عادی روز چهارم بازم زیر ۵۰۰ و روز ششم بازم عادی روز هفتم رفتن روی وزنه و خروج از استپ بعدش ام ب روال کالری شماری عادی برگردی

.