آبانیییییییییییی مدیر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3642 عنوان میگم یه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 55 بازدید | 26 پست مادری که از هر ده تا کلمه ای که میگه نه تاش اینه که خدا انشاالله زودتر بکشتت من به ارزوم برسم،بنظرتون این مادر بچشو دوست داره؟ همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت 1405/06/13 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3642 چرا من این حرفشو با لحن مریم امیرجلالی خوندم😄😅 😂😂😂راست میگیمثل اون گفتم همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
erena عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 774 پس چرا میگن مادرا بچه هاشونو از جونشونم بیشتر دوست دارن چرت و پرته و مرگ زیباترین پرتره طبیعت
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3642 بمیرم برا دلت مامان منم همینه خدانکنه نگوخیلی سخته هیچکسی دوست نداشته باشه همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3642 لزوما ارتباطی به دوست داشتن یا نداشتن ندارهخودش حالش خوب نیست اخه من اگه بچه داشته باشم دلم نمیاد حتی تو بدترین شرایطم اینو بگمچرا باید بچم بمیره اخه گناه نداره همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
الهه_بانو100 عضویت: 1405/01/26 تعداد پست: 9051 پس چرا میگن مادرا بچه هاشونو از جونشونم بیشتر دوست دارن دوست دارن. یخورده اعصابشون ضعیف شده Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...
پژگچ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6914 اخه من اگه بچه داشته باشم دلم نمیاد حتی تو بدترین شرایطم اینو بگمچرا باید بچم بمیره اخه گناه نداره تو حالتی که ادم اختیار خودشو داره اینو میگهتو شرایط های خیلی سخت،تو اختلالات روحی و خلقی اون فرد اصلا کنترلی روی هیجاناتش نداره
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3642 چرت و پرته اره بخداهمشبرام سواله دوست داشتن چه شکلیهانقدر که ندیدم نمیدونم چجوریهمیگم که شاید دوسم داره ولی بعد با خودم میگم چرا پس باید از خدا بخواد که من برم پیشش همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3642 دوست دارن. یخورده اعصابشون ضعیف شده ندارهمن هیچ وقت دلم نیومد به اون این حرفو بزنمولی اون همیشه زد همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3642 تو حالتی که ادم اختیار خودشو داره اینو میگهتو شرایط های خیلی سخت،تو اختلالات روحی و خلقی اون فرد اصل ... منم خیلی باهاش دعوا کردم منم عصبانی شدمولی دلم نیومد اینو بگمدلم نیومد حتی به زبون بیارمولی اون عین نقل نبات بیست چهارساعت تو دهنشهنمیگه جدی جدی خدا میشنوه منو میبرهبراش مهم نیست دیگه نداره همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
الهه_بانو100 عضویت: 1405/01/26 تعداد پست: 9051 ندارهمن هیچ وقت دلم نیومد به اون این حرفو بزنمولی اون همیشه زد اصن نمیشه کتیکه ای از روح و جسمشی فقط حال روحیش احتمالا جالب نیستو ببخش یبار ک آرومه باهاش صحبت کن بهش بگو چقدر دلتو می شکنه با این حرفا Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3642 اصن نمیشه کتیکه ای از روح و جسمشی فقط حال روحیش احتمالا جالب نیستو ببخش یبار ک آرومه باهاش صحبت کن ب ... نه اشکال ندارهبرام مهم نیست دیگهخودمم ارزوم همینهانشاالله زودتر به آرزوش برسهآرزوهامون مشترکه برای همین دلم نمیشکنه همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
الهه_بانو100 عضویت: 1405/01/26 تعداد پست: 9051 نه اشکال ندارهبرام مهم نیست دیگهخودمم ارزوم همینهانشاالله زودتر به آرزوش برسهآرزوهامون مشترکه برای ه ... اینجوری نگو گلم ناشکریههر چیزی راهی دارهایشالا ایشون هم ب خودش بیاد و اینطوری به روحیه تون آسیب نزنه Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...