2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ماز

ماز رو من سال دوازدهم داشتم

استاد هاش و اینا خوبن ولی اگر دنبال برنامه ریزی شخصی هستی و یکی رو میخوای توی این راه کمکت کنه صددرصد مشاوره تحصیلی بگیر

ماز حتی اگر آزمون هاش رو هم ندی یا درصد کم بزنی توجه ندارن بهت و اینجوری خودت بیخیال میشی و از مسیر میای بیرون

ماز رو من سال دوازدهم داشتماستاد هاش و اینا خوبن ولی اگر دنبال برنامه ریزی شخصی هستی و یکی رو میخوای ...

از مهر مشاورم میگیرم

فقط الان ۸ جلسه عقبم از هر درس بع نظرت میرسم؟

کاربرmissdiaaهستم

من پارسال مشاور داشتم انقدر گزارش کار الکی فرستادم خراب کردم

آخه این مشاوره اگر گزارش کار الکی هم بفرستی آزمونی مه ازت میگیره متوجه میشه که همه اونا الکی بوده

دیگه توی این راه با خودت باید صادق باشی

منم میخوام تازه ثبت نام کنم🥲به نظرت میرسیم ببینیم؟

اینا دی ماه و درس نمیدن میتونیم برسونیم یکم دیر تر تموم میکنیم من ک کلا آفلاین میبینم رو سرعت ۱.۵x یا ۲ اگه آنلاین میخوای سر کلاس باشی شروع از شهریور یکی دو جلسه میزارن برسی ( من یه نگاه کردم یکم ناقصی داشت سالیانه بهتره)

🤍

از مهر مشاورم میگیرمفقط الان ۸ جلسه عقبم از هر درس بع نظرت میرسم؟

حتما لازم نیست که ویدئو هاش رو ببینی، اگر میتونی بدون کلاس هاش شروع کن

یه آزمون شروع از مهر هم دارن، اگر میخوای با پشتیبانی صحبت کن که با اون پیش بری

و اینکه برای دیدن کلاس ها خیلی خیلی نت مصرف میشه، سیم کارت ماز که جدید اومده اونو بگیر

اینا دی ماه و درس نمیدن میتونیم برسونیم یکم دیر تر تموم میکنیم من ک کلا آفلاین میبینم رو سرعت ۱.۵x ی ...

منم میخوام اف ببینم اما میترسم به ازمونا نرسم به نظرت اینجوری میرسیم به ازموناش؟

اولین بارمه اشتراک گرفتم

کاربرmissdiaaهستم

حتما لازم نیست که ویدئو هاش رو ببینی، اگر میتونی بدون کلاس هاش شروع کن یه آزمون شروع از مهر هم دارن، ...

اره میخوام با ازمونای مهر پیش برم

هنو اشتراک نگرفتم سیمکارت میدن بی اشتراک؟

کاربرmissdiaaهستم