2777
2789
عنوان

پولدار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 24 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نونوایی تعمیر ماشین تعمیر لوازم خانگی باغ پسته زمین زعفرون شغلای حق مطب

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

نونوایی و جدی گفتین؟

آره دوستای من اجاره میکنن درمیارن ماهی ۵۰تا۷۰بعضیا تا۱۵۰ با چن تا مغازه و خودشون

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

شغل هایی که برای خانوما هم مناسب باشه نمیشناسین؟

برا خانوما درس خوندن مثل فیزیوتراپی دندون دارو پزشکی فروش لوازم ارایشی بهداشتی با برندای خوب فروش بالا سود کم مشتری زیاد میشه .