2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ساره جون اگه تا حالا ماهی یه میلیون هم جمع کرده بود اینموقع یه خونه یه خوابه تو پایین شهر میگرفتی

تو که میدونستی اون چه ادمه بی چشم و رویی هست خونه ای که خریده بودی چرا بهش دادی؟؟؟؟؟؟

خیال کردی این کارو کنی برمیگرده بهت میگه وای عشقم تو چقدر خوبی تو واقعا زن زندگی هستی؟

آدمی که یه بار بی چشم و رویی در آورده توبه هم بکنه آدم نمیشه

به نظر من تو که همیشه تنهایی چرا نمیگی برات خونه بگیره جدا زندگی کنی اینجوری با این وضع فقط خودتو از زندگی محروم کردی خونه جدید بگیر به خودت برس خودتو سرگرم کن  بهش کم محلی کن خودتو نشون بده ولی آویزونش نشو ان شاءالله سرش به سنگ میخوره قدرتو میدونه 

به نظر من تو که همیشه تنهایی چرا نمیگی برات خونه بگیره جدا زندگی کنی اینجوری با این وضع فقط خودتو از ...

من هميشه تنهام يه خونه گرفته با نگهبان من هميشه تنهام من تقريبا يه سال تنها زندگي كردم اونم با يه دختر بندري جدا زندگي ميكرد