2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میشناسم ولی نمیشه توضیح بدم 🤣

خو دیگه پس چو دانی و پرسی سوالت خطاس

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

ولی خو ممکنه دختره آیفون بگیره و رابطه تموم بشه بعد پسره چه غلطی میتونه کنه

پسری ک آیفون بده

خودشم بلده با زبون رفتار و حرفاش چطور دختره رو خام کنه

از طرفی دختره هم میگه پس وقتی آیفون داده کادو

خرجای سنگین ترم میکنه و ب همین علت طمع میکنه و بیشتر تو دام اون پسر گیر میفته

مث داستانا تریفش کردم😂

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

پسری ک آیفون بدهخودشم بلده با زبون رفتار و حرفاش چطور دختره رو خام کنهاز طرفی دختره هم میگه پس وقتی ...

ممکنه دختره بگه آیفون گرفتم حالا موقع کات کردنه پسره چه دلی داره این هه پول خرج کرده من جاش سکته زدم،😅

ممکنه دختره بگه آیفون گرفتم حالا موقع کات کردنه پسره چه دلی داره این هه پول خرج کرده من جاش سکته زدم ...

ببین دیگه یک در هزارم ممکنه این اتفاق بیفته

ولی خب پسری ک 500بده آیفون واس دوس دخترش

مشکل مالی نداره قطعا

ببین دیگه یک در هزارم ممکنه این اتفاق بیفتهولی خب پسری ک 500بده آیفون واس دوس دخترشمشکل مالی نداره ق ...

ممکنه هم فانتزی دختره بوده کی آیفون کادو میده آخه تو این وضعیت

ممکنه هم فانتزی دختره بوده کی آیفون کادو میده آخه تو این وضعیت

چی بگم والا

ممکنه باشه

ما ک ندیدیم البته

چون مرد شکارچی چون ساختار خلقت و جهان این مدلی چون تو حیوان ها هم اون نر که باید لونه بسازه، دنبال غ ...

اپنا حیوونن فرق داره من سوالم اینه مگه رابطه دو طرفه نیست!؟

یک نفر امروز تاپیک زد دوست پسرم میخواد برام آیفون بگیره هیچ کار بدی تا حالا انجام نداده 😐

ایفون دیگه غیر منطقی هست

ولی درحد رستوران کافه اوکیه

این کاربری دست دو نفر هست ❌ بیست و چهار ساله و کنکوری

شما دوستداری کار کنی خرج ی پسر کنی؟

من متاهلم ۳فرزنددارم وهمسرم لذت میبره واسه من وبچه هاخرج میکنه.زمانی که مردهاآرامش داشته باشندوتامین بشن،همه جوره خرج می کنن.مگراینکه طرف خسیس باشه یابیمارروحی.شماتاحالاواسه خواهریامامانت هدیه نخریدی؟؟ ببینی چقدرذوق می کنن،خوشحالیشون به شمامنتقل نشده؟؟ واسه آقایون هم همین حس ایجادمیشه وقتی واسه خانم وفرزندانشون خرج میکنن.روحیه فطرت وشاکله ی جنس مذکراین هست که خرج بده و...

اومی بیند.درمحضراوهستیم.