2777
2789
عنوان

وقتی زندگی شروع به غربال کردن می‌کند

| مشاهده متن کامل بحث + 7547 بازدید | 482 پست
🤲 اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء(س) و بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ

عزیزممن چن ماه پیش یه مسئله حیاتی واسم پیش اومد یه شهید رو واسطه قراردادم ونذرکردم حالانمیدونم چه شهیدی بوده😢الان من چیکارکنم

..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم بفرمایید از دوستانم میپرسم اگر نتونم

میدونی من یه گناه بزرگ انجام دادم بلافاصله هم پشیمون شدم از اون به بعد شدم مرده متحرک اصلا روم نمیشه با خدا حرف بزنم یه زیارت بخونم یا برم سمت قران

گناهم قتل جیگرگوشمه

به نظرت میتونم بازم نماز بخونم دلم تنگه نمازه تنگه ذکر گفتن

نمیخام خدا من ببخشه ولی میتونه نمازمو قبول کنه

عزیزممن چن ماه پیش یه مسئله حیاتی واسم پیش اومد یه شهید رو واسطه قراردادم ونذرکردم حالانمیدونم چه شه ...

سلام عزیزم

اگر اصلا یادت نمیاد یا احتمال نمیدی کدوم شهید بوده میتونه نذرش رو ادا کنه هر کار که قصد داشته انجام بده بگه به نیت شهیدی که گفته بودم

والان اسمش یادم نیست

این نظر منه حالا بازم دوستانی که واردترن بگن بهتره

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

ممنون از پست قشنگتونبرای،شفای همسر منم دعا کنید

حمد میخونم هدیه میکنم به صاحب الزمان عج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

و ای کاش،آمدنت قسمت زندگی ما بشود یا صاحب زمان ...❤️🔥

#امام_زمان

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

لطفا برام دعا کنید مسگل بزرگی دارم حل بشه ارامش بهم برگرده

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
میدونی من یه گناه بزرگ انجام دادم بلافاصله هم پشیمون شدم از اون به بعد شدم مرده متحرک اصلا روم نمیشه ...

سلام عزیزدلم

سلام عزیزم اگر دلت شکسته و پشیمونی، همین خودش میتونه شروع یک توبه واقعی باشه. وضو بگیر، نمازت رو بخون، با خدا حرف بزن؛ حتی اگر فقط بتونی بگی خدایا، شرمندهام..
هر چقدم گناهت بزرگ باشه ،

بزرگ تر از اون گناه ، گناه ناامیدی از درگاه خداست .

چقد حدیث و روایت داریم در این مورد ..

عزیز فکر کنم دیه هم داره درباره اش تحقیق کنید

راستی تاپیک شروع نماز داریم

اگر دوست داشتین بگو دعوتت کنم

سلام عزیزدلمسلام عزیزم اگر دلت شکسته و پشیمونی، همین خودش میتونه شروع یک توبه واقعی باشه. وضو بگیر، ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

مقدار دیه رو میدونم ولی از پسش برنمیام

پشیمون که چی بگم تو این سه هفته بیشتر موهام سفید شده به گفته اطرافیان انگار بیست سال پیرتر شدم

کاش زمان برگرده به عقب

ممنون میشم لینک تایپک نماز برام بزاری شاید به لطف دوستان حاضر در تایپک خدا من قبول کنه

ممنون از توضیحاتت عزیزم مقدار دیه رو میدونم ولی از پسش برنمیام پشیمون که چی بگم تو این سه هفته بیشتر ...

عزیزم 💘

ان شاء الله حال دلت بهتر شه

این لینک هست

اعلام کن اونجا تا تگت کنن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14151309&slug=عاشقان-خدا-دورهمی-نماز-خونا-شروع-نماز-و-نماز-اول-وقت&postId=420725843