بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان ۲۲ سالمه اون ۳۰ یک ساله دوستیم گفتمش درسم تموم شه بعد بیا تا اون موقع من ۲۴ سالم اما مادرم انتظار داره ارشد بخونم بعد ازدواج کنم میگه اگر دوستت داشته باشه تا ۳۵ سالگی منتظرت میمونه کجای این حرف منطقیه بعدشم منو پارتنرم قصد نداریم زود بچه دار شیم اینم از دلایلی هست ک خودم دلم میخواد ازدواج کنم دوست دارم باهم به خواسته هامون برسیم
هم مریضم ! هم مرض دارم !☺️ برا همین نمیتونم بخوابم مخصوصاً که کسی ام خونه نیست ! دیگه بدتر ! میترسم بخوابم😂
میترسم بخوابم خواب بمونما !☺️ نه اینکه از چیزی یا کسی بترسم. آخه فردا صبح کار دارم.
من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.
آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡