2777
2789
نگو خواهش میکنم نگو😭😭😭

مادرم یک خود شیفته ست ......من و خواهرم که یک سال از من بزرگ تر بود بچه های بزرگ خونه پدر بودیم با یک عالمه خواهر برادر کوچیک پشت سر هم یعنی تموم مسیولیت اون بچه ها خونه بزرگ بیشتر روی دوش من بود هیچ وقت بچه گی نکردم جوانی نکردم تو خونه پدر از بچه گی تایادم میاد کار وکار وکار تموم دغدغه مادر بچه های کوچیک بودن شونده سالگی ازدواج کردم فقط به امید راحت شدن اگر بگی از خونه پدر حتی یک چنگال و قاشق هم جهاز بهم ندادن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭😭😭😭هیشکی درکمنمیکنخ تا گریه میکنم همه میگن گریه نکنننننن😭😭 ب من نگننن گریه نکن کاش بفهمن

اصلا توجه نکن

هر چی میخوان بذار بگن

چقدر بی درک هستن یه عده

خب تو خودت بریزی غمباد میشه

تا مدت ها باید افسردگی و اون سوگی براش سوگواری نکردیو درمان کنی

نگو خواهش میکنم نگو😭😭😭

تا یادم میاد سه سال اول زندگی شوهرم سرکوفت میزد جهاز نداشتی و.........همون شب اول باردار شدم اصلااا بلد نبودم روابط زناشویی یعنی چی آدم چطور حامله میشه و......شانس بدم ازدواجم کاملا مسخره بود یک خانواده فوق بد خیانت کار معتاد دروغگو اونقدر آزارم دادن که هیچ کس فکرش رو هم نمیتونه کنه

مادرم یک خود شیفته ست ......من و خواهرم که یک سال از من بزرگ تر بود بچه های بزرگ خونه پدر بودیم با ی ...

دقیقا مادرماهم در حقمون مادری نکرد و من شدیداً عقده ی مهر مادری رو دارم و به کسایی که مادرشون دوستشون داره و حمایتشون میکنه حسودیم میشه

نگو خواهش میکنم نگو😭😭😭

بارها خواستم طلاق بگیرم نشد دلم نیومد بچه مو رها کنم یادمه هر وقت میرفتم خونه پدر باید مثل سابق تموم کاراهای خونه رو انجام بدم کمک حال مادرم بودم خانواده خوبی داشتم یعنی خوش نام پدرم خیییلی زمین فروخت خرج بقیه خواهر برادران کرد همه رو به جایی رسوند

😭😭😭😭 صبح نمیشع چرا برم مامانمو ببینم

عزیزه دلم بپذیر

چاره ای جز پذیرش نیست

من صورت مادرمو ندیدم

یعنی نخواستم آخرین ذهنیتم ازش خراب بشه

ازت میخوام تو هم این کارو نکنی

تا مدت ها بهم میریزی

براش خیرات بده

سعی کن دل یه نفر رو شاد کنی

یه گره از گره های زندگی بقیه باز کنی

به یاد مادرت

باور کن فقط این کارها منو اروم میکنه