2777
2789
عنوان

مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست
سیسی بخدا بیشتر از صدباره پیام میده ننه بابام ببینن فکرای خوبی نمیکنن، نوشته سلام منم علامت سوال فرس ...

آخه اکه بترسی بدتره اینجوری آدم ها هر چی بیشتر بهشون توجه کنی احساساتی بشی بترسی یا ناراحت بشی نیشتر خوششون میاد چون اصلا هدفشون همینه هدفشون بیشتر ترسوندن و ناراحت کردنه درمورد موضوع گالری اکه واقعا به گالری دسترسی داره باید به پلیس گزارش بدی چون غیر قانونی مخصوصا تهدید کردنش نگرانم نباش هیچی نمیشه میخوای اگه خواهری داری یا با مامانت راحت تری یه حتی یه برادر که باهاش راخت باشی به اونا بگو اول ببین اونا چی میگن اگرم پسره رو میشناسی که چه بهتر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آخه اکه بترسی بدتره اینجوری آدم ها هر چی بیشتر بهشون توجه کنی احساساتی بشی بترسی یا ناراحت بشی نیشتر ...

تو دانشگاه قبلا یه مدت تو کلاسمون بود بعد هی به من پیام میداد که عاشق رفیقتم و فلان...

الان بعد سه سال سر و کلش پیدا شده به من پیام میده مزاحمت ایجاد میکنه نمیدوتم دردش چیه چه مرگشه، نه والا کسیو تو فامیل نداریم که بتونه جوابشو بده متاسفانه

با خدا باش و پادشاهی کن...!✨🌱

تو دانشگاه قبلا یه مدت تو کلاسمون بود بعد هی به من پیام میداد که عاشق رفیقتم و فلان...الان بعد سه سا ...

با مامانتم راحت نیستی بهش بگی ؟ چون تهدید چیز الکی نیست یه جرم واقعی داره واقعا اذیتت میکنه پس بهتره به یه نفر بگی