2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 95 پست

میگیره عزیزم شک نکن

توروخدا آروم باش و به خودت بیا ، زندگی ادامه داره ، خیلی سخته می‌دونم ولی شما باید سالم و سرحال باشی تا بچه ت هم انرژی و انگیزه داشته باشه ، ان شاالله به زودی بیاد پیش خودت

متاسفانه دنیای حالا کسی تقاص پس نمیده، شوهره من دوماد نشده اما هرزه س، پس چرا چلاق نمیشه پس چرا زمین گیر نمیشه انقد در حقم ظلم میکنه 😞

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای چرا بچه رو بهت ندادن حالم بهم میخوره از این قانون مضخرفمون تمام زحمتش با مادره شب بیداری ها گریه های شبونه و...وقتی کار به طلاق میرسه میدن به پدر انگار حق اونه از خونه پدرش آورده

متاسفانه دنیای حالا کسی تقاص پس نمیده، شوهره من دوماد نشده اما هرزه س، پس چرا چلاق نمیشه پس چرا زمین ...

خدا دیر گیره ولی شیرگیره

نمیمیری و خواهی دید ذلیل شدنش رو

این حرفم یادت باشه

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

چرا باید من اینقدر ظالمانه زندگیم و بچم ازم گرفته شده باشه

شبانه روز یس میخونم التماس خدا میکنم

ولی بی فایدست

اونها در حال خوش گذرونی هستن

من در حال زجه زدن

تنها دلخوشیم اینه که به زودی بفهمم اون خانم تقاص کاری که با زندگی من کرده رو داده

گور بابای اون زن و امثال اون هرزه ها

گذشتتو ول کن و یه هدف واسه زندگیت پیدا کن . واسش تلاش کن . کار کن  . خوش بگذرون . و دوباره خوش بگذرون . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
2790
2778
2791
2779
2792