2777
2789
عنوان

سوره فیل 🙏🏻😔

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 33 پست
سلام عزیزمچقدر از خوندن کامنت کاربر نوا دلم گرفت😔قرآن سراسر نور و رحمت و تدبر و نشان عظمت و قدرت خ ...

من ترسیدم اصلاااا

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرآن کریم کلام نور و هدایت خداوند برای تمام بشریته و هر آیه آن، حکمت و درسی برای ما داره. سوره فیل ه ...

بزرگوار چطور به این نتیجه رسیدین برداشت من از قرآن اینه؟!

اینهمه رژیم غاصب از طلسم ودعا استفاده میکنه به گوشتون نخورده؟!

بین مسلمانان چو انداخته بودن سیل تلاوت سوره فیل..

اول تحقیق کنین

تدبر در سوره فیل با بیان حجت السلام علی صیوحی رو گوش کنین تا بفهمید برداشت من از قرآن چیه😉

اللهم عجل لولیک الفرج

بزرگوار چطور به این نتیجه رسیدین برداشت من از قرآن اینه؟!اینهمه رژیم غاصب از طلسم ودعا استفاده میکنه ...

اینکه میگید این سوره نخونید منافات داره با بی نقص بودن قرآن. چون اگر این سوره نباید خونده بشه در حالی که در قرآن هست و جزئی از قرآنه.

خدا میفرمایند *نیت*مهمه. نیت در انجام هر کاری! مگه ما خدای نکرده نیتمون پیروزی یهوده؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا