khanoomkhass مدیر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 756 عنوان 40نفر ختم دعای معراج | مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 332 پست سلام هرکس مایله برای ختم شرکت کنه اطلاع بده تاشروع کنیم درآخر همه رو لیست میکنم 50نفرشدیم شروع میکنیم هرکس میاد لطفا لینک تاپیک وتاپیک بزنه باعنوان ختم دعای معراج تبلیغ کنه تا40 نفرتکمیل بشه وشروع کنیم برای حاجت روایی ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن 1397/03/30 | 15:01 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golyyyyy عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2498 🌼🌼🌼به نیت دوستانی که نوبتشون بود تک تک روز ها معراج خوانده شد حاجت روا 🌼🌼🌼🌷الهی آمین🌷 یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
khanoomkhass مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 756 سلام والتماس دعا،،،،تاامروز 22روز هست که معراج خوندیم برای دوستانی که نوبتشون بوده وتا 18روز دیگه ادامه داره اگر گشایشی داشتین خبربدین ممنون ازهمه ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
aida1991 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 2850 سلام خانومای گل من هر روز دعای معراجو میخونم اما نمیتونم هر روز اعلام کنم انشاءالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید 😙😙😙 عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
khanoomkhass مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 756 سلام خانومای گل من هر روز دعای معراجو میخونم اما نمیتونم هر روز اعلام کنم انشاءالله حا ... سلام عزیزم شماهمحاجت روابشیدبه امیدخدا ممنون ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
golyyyyy عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2498 به نیت دوستان گلی که نوبتشون بود خوانده شد حاجت روا ان شاالله یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
golyyyyy عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2498 سلام عزیزم شماهمحاجت روابشیدبه امیدخدا ممنون استارتر عزیز اول تشکر میکنم بابت اینکه بانی این خیر شدی حاجتت روا به حرمت صلوات برمحمد و ال محمداللّهم صَل علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُممیگم عزیز چند روز دیگه تا پایان ختم مونده یعنی چند مرداد تموم میشه یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
khanoomkhass مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 756 استارتر عزیز اول تشکر میکنم بابت اینکه بانی این خیر شدی حاجتت روا به حرمت صلوات برمحمد و ال محمد ... سلام عزیزم ممنونم ازت عزیزم 11روز دیگه بایدبخونیم 5/8آخرین روز میشه وختممون پایانشه به امید حاجت روایی همه ✋✋ ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
golyyyyy عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2498 سلام عزیزم ممنونم ازت عزیزم 11روز دیگه بایدبخونیم 5/8آخرین روز میشه وختممون پایانشه به امید حاجت روا ... الهی آمین یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
khanoomkhass مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 756 سلام وقتتون بخیر چند روز دیگه مونده تا پایان ختم؟ سلام عزیزم 9روزدیگه تا8مردادماه ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
مادر۱۲۰۹ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6570 سلام هرروز ب نیت حاجت روایی همه عزیزان دعا معراجو خوندم ان شالله تا نه روز دیگه هممون ب حاجتمون برسیم خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
danica عضویت: 1395/06/29 تعداد پست: 5722 سلام عزیزم 9روزدیگه تا8مردادماه سلام سه روز ديگه تمومه ختم؟؟
khanoomkhass مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 756 سلام سه روز ديگه تمومه ختم؟؟ سلام بله 8مردادیعنی پس فردا تمامه ختممون حاجتتون روا به امیدخدا ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
khanoomkhass مدیر استارتر عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 756 ازهمه دوستان که توی این ختم شرکت کردن و هرروز دعارو خوندن وبجااوردن دینشونو ممنونم امیدوارم روزای خوب و پرازدلخوشی نصیبتون بشه وهیچکس دیگه غصه وحاجتی نداشته باشه درپناه خدا 💖💖💖✋✋✋✋ ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن