2777
2789
عنوان

40نفر ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 332 پست

سلام والتماس دعا،،،،تاامروز 22روز هست که معراج خوندیم برای دوستانی که نوبتشون بوده وتا 18روز دیگه ادامه داره اگر گشایشی داشتین خبربدین ممنون ازهمه

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانومای گل 

من هر روز دعای معراجو میخونم اما نمیتونم هر روز اعلام کنم 

انشاءالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید 😙😙😙

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
سلام خانومای گل  من هر روز دعای معراجو میخونم اما نمیتونم هر روز اعلام کنم  انشاءالله حا ...

سلام عزیزم شماهمحاجت روابشیدبه امیدخدا ممنون

ماازهمون مردم باحوصله ایم که هرچه هستن اگرخوبن یابدن رواین زمين گرم وسردچشیده ها رَسم قشنگ موندنو خوب بلدن
سلام عزیزم شماهمحاجت روابشیدبه امیدخدا ممنون

استارتر عزیز اول تشکر میکنم بابت اینکه بانی این خیر شدی حاجتت روا به حرمت صلوات برمحمد و ال محمد

اللّهم صَل علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم

میگم عزیز چند روز دیگه تا پایان ختم مونده یعنی چند مرداد تموم میشه

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
استارتر عزیز اول تشکر میکنم بابت اینکه بانی این خیر شدی حاجتت روا به حرمت صلوات برمحمد و ال محمد ...

سلام عزیزم ممنونم ازت عزیزم 11روز دیگه بایدبخونیم 5/8آخرین روز میشه وختممون پایانشه به امید حاجت روایی همه ✋✋

سلام وقتتون بخیر چند روز دیگه مونده تا پایان ختم؟ 

سلام عزیزم 9روزدیگه تا8مردادماه

سلام هرروز ب نیت حاجت روایی همه عزیزان دعا معراجو خوندم ان شالله تا نه روز دیگه هممون ب حاجتمون برسیم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
سلام سه روز ديگه تمومه ختم؟؟

سلام بله 8مردادیعنی پس فردا تمامه ختممون حاجتتون روا به امیدخدا

ازهمه دوستان که توی این ختم شرکت کردن و هرروز دعارو خوندن وبجااوردن دینشونو ممنونم امیدوارم روزای خوب و پرازدلخوشی نصیبتون بشه وهیچکس دیگه غصه وحاجتی نداشته باشه درپناه خدا 💖💖💖✋✋✋✋