2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای 😭 نمیزاره قرص بخورم خیلی باهم اختلاف داریم دوست ندارم بچه داشته باشم اصلا شوهرم گند اخلاقع

آفرین به طرز فکرت

بچه اصلا راه حل خوبی نیست

گول بقیه رو نخور که میگن بچه بیاری مشکلاتت حل میشه و فلانه

اصلا نیار تا زندگیت به ثبات برسه

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

ملی و قرص های نخورده اش 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
وای 😭 نمیزاره قرص بخورم خیلی باهم اختلاف داریم دوست ندارم بچه داشته باشم اصلا شوهرم گند اخلاقع

منم بچه نمیخواستم میگفتم سنم کمه ولی حامله شدم با طبیعی.شوهرمنم نمیزاشت قرص بخورم😐

کاندوم اسپرم کش استفاده کن

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
منم بچه نمیخواستم میگفتم سنم کمه ولی حامله شدم با طبیعی.شوهرمنم نمیزاشت قرص بخورم😐

وای 

اون دوس داره زود بچه دار شیم که دیگه راحت تر اذیتم کنه مرتیکه عوضی

کمی جواب بده 😂

قرص بخور....😂😂😂کمی نیز جوابیدم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
وای زندگی من یه چیزی شبیه زندگی ملی عع بخدا فقط کتک نمیخورم من 😭

تورو پس حتما قرص بخور بچه نیار . بچه وقتی زندگی رو شیرین میکنه گه زندگی از قبل شیرین بوده باشه ولی وقتی تو زندگی اختلاف داری بچه بیاد سخت تر هم میشه