2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 38 پست
نه هنوز نرفتم دکتر بیشور بد باهام حرف زد گفت برو ببین اول قلبش تشکیل میشه یا باید سقط کنی من از دورو ...

چرا این حرف زد

کدوم شهری؟

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بی بی چکها اينجورن یا خط نندازن یا پررنگ بندازن هاله چیه باز

کسی ک آخرین پریودش ۲۵ تیر تمام شده باشه روز آخر پریودش و تا الان نشده باشه چند هفته پیشه چون بی بی چک هاله خیلی خیلی ضعیف میندازه

کرج چون وحشی یبود

منم کرج هستم

دکترزنوزی برو. منبع آرامش

منم ۲۳ اونجا وقت دارم

اسم دکترت چی بود؟ زهره دولتی

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

عه من نگران قلبش هستم خیلی 🤦🏻♀️

نترس هر کس یجوری من تا سونو نمیرفتم متوجه بارداری نبودم نه دردی نه تهوعی

عادی بودم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات