2777
2789
گفته بود تختا پر بوده بعد اینا اومدن کشتن چند نفرو که جا واسه بقیه وا شه

پول گرفتن ازمریضای جدید؟؟؟ط

حب مریضا میرفتن بیمارستان،دیگه

دیگه چراقتل کردن، ،چقد پلیدبودن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پول گرفتن ازمریضای جدید؟؟؟طحب مریضا میرفتن بیمارستان،دیگهدیگه چراقتل کردن، ،چقد پلیدبودن

اینو نمی دونم چونکه من نزدم تو نت اینجا شنیدم اما یعنی اینا وجدان نداشتن دستشونو به خون الوده کردن

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

جریان چیههه

در پی جانباختن بحثبرانگیز یک بیمار در یکی از مراکز آموزشیدرمانی اهواز و مداخله مستقیم دادستانی به عنوان مدعیالعموم، چندین متهم بازداشت شدند؛ پروندهای کمسابقه که با گزارش نظارتی دانشگاه علوم پزشکی خوزستان وارد فاز کیفری شد.

سرچ کن خبرش و کامل بخون

چیو

در پی جانباختن بحثبرانگیز یک بیمار در یکی از مراکز آموزشیدرمانی اهواز و مداخله مستقیم دادستانی به عنوان مدعیالعموم، چندین متهم بازداشت شدند؛ پروندهای کمسابقه که با گزارش نظارتی دانشگاه علوم پزشکی خوزستان وارد فاز کیفری شد.

چی شده مگه چرا من سرچ کردم چیزی نیومد

در پی جانباختن بحثبرانگیز یک بیمار در یکی از مراکز آموزشیدرمانی اهواز و مداخله مستقیم دادستانی به عنوان مدعیالعموم، چندین متهم بازداشت شدند؛ پروندهای کمسابقه که با گزارش نظارتی دانشگاه علوم پزشکی خوزستان وارد فاز کیفری شد این و سرچ کن