2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 45 پست
ایشالله قسمت شما هم بشه به زودیفقط دعا کن من باردار نباشم

انشاالله نیستی

نه عزیژم حاجت دیگه ای دارم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلیینمیتونم برم اونم با اتوبوس حالم خوب نیستتت الهی بمیرم راحت شماین از خونه بابا اینم از خونه ...

فکر زن حاملش نیس عزیزم تو الان بار شیشه داری دست به سیاه سفید نباید بزنی

الانم باهات قهره به جهنم که قهره، برا آشتی هم نه پیشقدم میشی نه دیگه جلب توجه

اینجور ک شما گفتی همسرتون به درد جرز لای دیوار هم نمیخوره

این حرفارو هم به خودت نزن و ارزش برا خودت قائل شو شما گناهی نداری مقصر همسرته

ذره ای بد به دلت راه نده اصلا غصه نخور بچتم اذیت نکن

الان اون باید غلام حلقه به گوش شما باشه نه اینکه قهر کنه..

الان که نه ان شاء الله بعد از آشتی براش توضیح بده که شرایط جسمی و روحی یه خانم باردار چطوره بعضی ها ...

براش توضیح دادم قبلا گفتم شاید مثل دوره پی ام اس یا شایدم بدتر بشم والا از وقتی حامله شدم اصلا اصلا رعایت حالمو نمیکمه هر دقیقه مهمون دعوت میکنه

کلا از لحاط جسمی و روحی داغونم حس میکنم افسرده شدم

دلم خیلی گرفته از زندگی😭این ازدواج برای من هیچ سودی نداشتشوهرم ۱۳ سال هم ازم بزرگتره باید دور سر من ...

ممنون گلم ..منم از طرف شوهرم سختی و اذیت بسیار شدم ی،چیز،میگم ی چیز میشنوی ... عجیب واقعا

میفهممت درکت میکنم عزیز دلم

ولی الان ب خاطر بچت اروم باش

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

عزیزم انقد خودخوری نکن ب این فک کن ک اون نباید واسه شما تعیین تکلیف کنه نقطه ضعف دادی دستش فهمیده تا قهر کنه شما سریع به خواستش تن میدی واسه همینه ادامه دار میکنه قهرشو..حق میدم بهت ک الان باید دلخور باشی ولی ب خاطر تو دلیت آروم باش ب اون فکر کن حال شما خیلی رو نی نیت تاثیر میذاره

حق باتوعع عزیزم میدونم ولی الان ب هیچی دیگ فکر نکن فردام خیلی ریلکسو با اعتماد ب نفس انگار ن انگار اتفاقی افتاده فراموشش کن رهاش کن...اگه هم باز حرفشو پیش کشید نگو خستم نمیتونم بگو خیلی نگران کار اداریِ منی هروقت تونستی باهم میریم من الان باردارم چرا ب فکر بچمون نیستی عذاب وجدان بده بهش اینا رو هم همه رو با عشوه بگو ن با عصبانیت بعدم منتظر جوابش نباش بهش اهمیت نده هر چی گفت

باشه عزیزمسرم داره میترکه به معنای واقعیدلمم نمیخواد برم بهش بگم

آخییی عزیزززم واقعا حس خیلی بدیه میفهممت

ولی الان ب این فک کن واقعا ارزششو داره انقد خودتو اذیت کنی شما الان شرایطت مثل قبل نیس اصن استرس و ناراحتی برات خوب نیس

بعدشم همه مردا همینن البته وقتی کم بیاریو منتظر محبتشون باشی اون الان همین ضعف تورو میخاد تو نباید بذاری ب خواسته اش برسه