2777
2789
عنوان

صبح عروسی🌞

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 40 پست
فعک نکنم😅اگر اینطور بود بابام برا من دنبال شوهر نخبه نمیگشت🤣خداروشکر وارد این دنیای کثیف نشد وگرنه ...

شکست نفسی نفرمایید مادر بااین تحصیلات و سابقه کاری باهوش نباشه کی میخواد باهوش باشه؟!!!!

لابد مادرشوهرت 🤣🤣

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

شکست نفسی نفرمایید مادر بااین تحصیلات و سابقه کاری باهوش نباشه کی میخواد باهوش باشه؟!!!!لابد مادرشوه ...

یکی دیگه از افتخارهام داشتن مادرشوهرهای نابغه هست😅

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یکی دیگه از افتخارهام داشتن مادرشوهرهای نابغه هست😅

مامانتون مادرشوهر عالی هست منم میگم ایکاش بیشتر پسر داشتن😅

البته نبخاطر افکار قدیمی اونا بلکه بخاطر اینکه عروس ها مادر شوهر خوبی داشته باشن 😃

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

مامانتون مادرشوهر عالی هست منم میگم ایکاش بیشتر پسر داشتن😅البته نبخاطر افکار قدیمی اونا بلکه بخاطر ...

مامانم بیخیاله

مثل مادرشوهرسابقم زحمات فراوان نمیکشه😅 ولی اهل نیش و کنایه و مزاحمت هم نیست

مامانم بیخیالهمثل مادرشوهرسابقم زحمات فراوان نمیکشه😅 ولی اهل نیش و کنایه و مزاحمت هم نیست

همین خط آخر رو درصد زیادی از مادر شوهرا ندارن

همین خط آخر رو درصد زیادی از مادر شوهرا ندارن

مثل خودم که میخوام یه مادرشوهر عفریته باشم😈

حالا معلوم نیست زنده هستم تا اون موقع یا نه🤣

مثل خودم که میخوام یه مادرشوهر عفریته باشم😈حالا معلوم نیست زنده هستم تا اون موقع یا نه🤣

اگه بخوای هم نمی تونی یکی مثل مادرشوهرت بشی:)))

اون حجم از بدجنسی یسری پتانسیل میخواد شما نداری😌

اگه بخوای هم نمی تونی یکی مثل مادرشوهرت بشی:)))اون حجم از بدجنسی یسری پتانسیل میخواد شما نداری😌

ولی پتانسیل مادرزن بدجنس شدن رو دارم :))))

🤣🤣😅