انی11 مدیر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 65 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 64 بازدید | 20 پست بچه ها اگ یه روز مثلا یه درسیو منفی بزنین مشاورتونو عوض می کنین؟ دیروز | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انی11 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 65 درخواست دوستی نمیتونم قبول کنم 🤍 کاری داری اینجا بگو گلم من بعضی وقتا خیلی می خونم و امتحانامو خیلی خوب می زنم ولی یهو روز بعدش خسته میشم دیگ شل می گیرم چجوری دیگه اینجوری نشم
انی11 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 65 خب بگو چیکارا میکنی پس مشکلی ک دارم اینه که می خونم ولی انگار فقط دارم نگای کتاب می کنم مث اینه تو گوشی وقتم بره
جیگرممممم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 3319 من بعضی وقتا خیلی می خونم و امتحانامو خیلی خوب می زنم ولی یهو روز بعدش خسته میشم دیگ شل می گیرم چجور ... نوسانی هستیی روز ۱۰ ساعت ی روز ۲ ساعت اینجوری نخون روزی ۶ساعت بخونی بهتره برات مثال زدم برات نه بیشتر از توانت بخون و نه کمتر از توانت در حد توانت بخونی خسته نمیشی و کم نمیاری مهم تو بودی که بمانی اما نماندی رفتی 🖤
جیگرممممم عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 3319 مشکلی ک دارم اینه که می خونم ولی انگار فقط دارم نگای کتاب می کنم مث اینه تو گوشی وقتم بره تمرکز نداری یعنی ؟ مهم تو بودی که بمانی اما نماندی رفتی 🖤
انی11 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 65 نوسانی هستیی روز ۱۰ ساعت ی روز ۲ ساعت اینجوری نخون روزی ۶ساعت بخونی بهتره برات مثال زدم برات نه ب ... مشاوری ک گرفتم میگه کمتر از روزی ۱۰ بخونی هیچی قبول نمیشی تازه میگه حداقل ۱۰ ساعت