2777
2789

عمل جراحی خیلی هزینه بر هست و خطرناک ،بنظزم از محصولات گیاهی میتونی استفاده کنی ، حالا میتونی پوستتو سفید کنی،یا جوش یا خطوت صورت رو ازبین ببری یا تیرگی هارو از بین ببری .

بیا خصوصی ، راه هایی بهت میگم که اگه انجام بدی تو چند ماه تغیر میکنی ، من چون مشاور پوست و مو هستم

خب اخه تصمیم گرفتن درباره ش برا من یکی سختهبینیم مشکلی نداره ولی دوس دارم عروسکی بشهازونطرف می ترسم ...

نه .همیشه خاص باش .من بینی خودمه انزیم زدم چن. بار البته .چهره م خاصه .خودم دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فر دائمی هم خیلی قشنگه👌 بنظرت شست و شو نگه داریش خیلی سخته؟

بله خیلی قشنگه

من خودم موهام فره بخوام بگم نگه داریش یکم سخته چون ممکنه موقع شستن گره بخوره و باز نشه ولی اگر آروم شسته بشه و با ملایمت رفتار کنی بهتره

ولی می ارزه چون هم چهره خیلی تغییر میکنه هم قشنگ تر میشه

نه .همیشه خاص باش .من بینی خودمه انزیم زدم چن. بار البته .چهره م خاصه .خودم دوست دارم

اینم حرفیه واقعا. ولی وقتی دوبریا هر کدوم دوبار فقط بینی عمل کردن آدمحس عقب موندگی پیدا می کنه😅

راست میگی بیخیالش میشم. ژل و بوتاکس بهتره بنظرم

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

بله خیلی قشنگهمن خودم موهام فره بخوام بگم نگه داریش یکم سخته چون ممکنه موقع شستن گره بخوره و باز نشه ...

دلم خواست🥲 بنظزت تو بارداری مشکلی پیش نمیاد فر کنم؟

اینم حرفیه واقعا. ولی وقتی دوبریا هر کدوم دوبار فقط بینی عمل کردن آدمحس عقب موندگی پیدا می کنه😅راست ...

از شما بعیده همچین حسی پیدا کنی .منکه اصلا این قیافه های مثل هم یکیشونم تو خیابون یادم نمیم نه فقط خاصها توذهنم میمونن .بقیه ی تصویر کلی دارم دیدم بقیه هم توجهی بهشون ندارن .

از شما بعیده همچین حسی پیدا کنی .منکه اصلا این قیافه های مثل هم یکیشونم تو خیابون یادم نمیم نه فقط خ ...

واقعا؟ پس حسم کاذبه؟

اخه مدت طولانی با همکارایی بودم که همه از دم عملین تاثیر اوناس لابد🤦♀️

خب اخه تصمیم گرفتن درباره ش برا من یکی سختهبینیم مشکلی نداره ولی دوس دارم عروسکی بشهازونطرف می ترسم ...

شدیدا توصیه میکنم اگه بینیت به چهرت میاد و مشکلی نداره عمل نکن چوون 95درصد مواقع اصلااااا بینی جدید به اون چهره نمیاد به جای بهتر شدن زشت میشی

الهی 🥺 نه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد اگر میخواید انجام بدید با خیال راحت بکنید 🫶

خدا روشکر حتما امتحان می کنم👌 دلم تغییر می خواد

تو بارداری هم ک بدجور دست و بالم تو پوست گردوئه هیچ کار نمیشه کرد😑

شدیدا توصیه میکنم اگه بینیت به چهرت میاد و مشکلی نداره عمل نکن چوون 95درصد مواقع اصلااااا بینی جدید ...

شات گرفتم از پستت بخونم. هی وسوسه نشم😅👌

من تو مرکز زیبایی دوره میدیدم و اینکه رفیق خودمم جزو اوناستخلاصه فقط بینی خوشگل میشه تو ترکیب صورت ا ...

راست میگی واقعا. شما ک واردین فیلر ژل بوتاکس اینا تو طولانی مدت مشکلی برا پوستمون درست نمی کنه؟ باعث افتادگی پوست نمیشه؟