2777
2789
عنوان

مهریه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 23 پست

خب شما میتونستی قبول نکنی با همسرت ازدواج کنی ، چرا گیر به مهریه جاری میدی 😐

هر کس قدر خودشو بدونه و خودشو دست بالا بگیره ( اگه واقعا خوب باشه ) بقیه هم قدرشو میدونن

والا با این اوضاع خراب مردا ، کار خوبی میکنه 🤷♀️

چشم دیدن همجنستونو ندارینا

باهاش حرف میزنم میگم فلان چیزو بگیریم میگ باز کی انداخته تو سرت از غذا همیشه ایراد میگیره خیلی رو مخ ...

می فهمم خیلی روو مخه ولی اگه کل کل کنی زندگی بیشتر از همه به خودت سخت میشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا حالا اینم باید تحمل کنم 🫠

تورو خدا هیچ وقت صمیمی نشو اگه خیلی هم خوب بود بهش رو نده من کردم تو نکن فکر میکردم جاری من خیلی خوبه فرق داره ولی تو نکن هیچ وقت اگه جاریت فرشته هم بود اعتماد نکن از جاری برا آدم دوست نمیشه

چرا میشه بگی چطور ب این نتیجه رسیدی؟؟

با جاریم تو یه ساختمونیم خیلی صمیمی بودیم هر حرفی رو پیش هم زدیم از خانواده بگیر تا مادرشوهر و همسایه طی این سال ها این همش منوازار میداد سر پله ها حیاط ولی به رو خودم نمی آوردم وقتی ناراحتی پش می اومد من سعی میکردم زود حل بشه ولی آخرش این سر این که به دخترش گفتم بچه منو اذیت نکن یه دادو بیدادی کرد کلی حرف بهم زد تو جم هر چی از دهنش در اومد بهم گفت کلن خشکم زد این همه حرف برا چیه دیگه و کلی کارایی دیگه الان میگم خدایا چه غلطی کردم اخه چند ساله عمرم به پاش ریختم