2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم مسافرت رفتن خیلی بهتر از مراسم عروسی هسته

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نه واقعا من نمیتونستم بگذرم ازش چون یبار تو زندگی هر زنی اتفاق میفته

اخه عروسی یه مراسمه که میخوای یه عده غریبه رو دعوت کنی عروسیت که سال تا سال نمیدیدیشون. بجاش یه مراسم خودمونی بگیرید هم با لباس عروس

ما نگرفتیم...ولی

دلیلش این بود که ما دوتا مذهبی بودیم ولی خانواده ها خیلی اذیتمون کردن..دلمون میخواست یه مراسممختصر اما خوب بگیریم ولی زن ومرد سوا باشه..که مخالفت کردن..

البته مادرشوهرم برای اینکه همسرم نخواد خرج کنه به بهانه اینکه هنوز چندروز ازسال فلانی گذشته گفت اگر بگیرید ما نهایت ۱۰نفر ازمون بیاد🙄..

اخه عروسی یه مراسمه که میخوای یه عده غریبه رو دعوت کنی عروسیت که سال تا سال نمیدیدیشون. بجاش یه مراس ...

خب شما یه مراسم کوچیک و جمع و جورم شده بگیرید خیلی عالیه تو این وضعیت دیگه نمیشه غریبه دعوت کرد واقعا

درخواست دوستی رد میکنم❌ حتی اعلانشم پاک میکنم لطفا درخواست ندید مخصوصا نرهای غیر محترم😊

من یه اشتباهی که کردم جشن نامزدیم فیلم بردار نگرفتم ، فامیلمون دوربین داشت گفتیم فیلم بگیره ، همه کج و کوله شد ، اصلا هم معلوم نیست دست کیه آخرش هم حذف شدن

همون چنتا عکس آتلیه ای از یادگاری برام موند

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖