2777
2789
عنوان

جراحی پلک

| مشاهده متن کامل بحث + 3161 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و مادرم هر دو عمل پلک انجام دادیم پیش دکتر شارع پور که بابل هستن، ما خودمون رامسر زندگی می کنیم ولی با تعریفی که شنیده بودیم ازشون از یکی از اقوام که بابل زندگی میکنن، تصمیم گرفتیم بریم پیش ایشون عمل کنیم و چقدر خوب که ایشونو برای جراحی انتخاب کردیم، برای هرومون خیلی طبیعی و عالی شده

من و مادرم هر دو عمل پلک انجام دادیم پیش دکتر شارع پور که بابل هستن، ما خودمون رامسر زندگی می کنیم و ...

مبارک باشه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

من جراحی پلک انجام دادم پیش دکتر بابک ساعدی، خیلی از نتیجه عملم راضی ام خیلی خوب شده ، واقعا بهترینن تو حوزه تخصصشون ، فک کنم تنها جراح تو ایرانن که مدرکشون از آمریکاس، خیلی ام خوش برخورد و مهربونن. شمارشون رو میذارم 22259990

کار دکتر رجبی رو ببینید : افتادگی پلک چشم

خداوکیلی تعریف دکتری که وجدان نداره رو نکن

ایشون به هیچ عملی دست نمیزنه مگر هزینه ی بسیار زیاد بگیره.دختر معصوم سه ساله ی من ک پتوز چشم یا همون افتادگي چشم مادر زادی داشت داد دست دانشجو های تازه واردش عمل کنن ما به اسم و رسم ایشون و کار ایشون رفتیم تهران با کلی مکافات. ن دانشجو های تازه کار به اسم (سید امیر موسوی)

اما متاسفانه دخترم بعد از کلی درد و زجر کشیدن نتیجه ی عملش ناموفق بود و بعد از ده روز و کشیدن بخیه پلکش دوباره برگشت جای قبلی... و بد تر از همه که دایرکت جواب نمیدن و وقتی کامنت گذاشتم و اعتراض کردم منو بلاک کردن ...امیدوارم هیچ بچه ی معصومی مثل بچه ی من نشه ...گول اسم و رسم کسی رو نخورید