2777
2789
سلام عزیزم خوبی گلم شما لینکارو از کجا پیدامیکنی حتی وقتی پاک شده

سلام

توی تاریخچه ی جستجوی مرورگرم بود.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

آخه میبینم در مورد همه چی اطلاع دارین ، گفتم شاید نی نی یار هستین ، یا باهاش ارتباط نزدیک داریالان ش ...

توی اون تاپیک بودم. و توی تاریخچه ی مرورگرم بود از اون جا.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلامتوی تاریخچه ی جستجوی مرورگرم بود.

چقدرشما کمک میکنید واقعا میبینم در بیشتر مواقع میایین کمک کاربرا انشالله همیشه موفق باشین بانو🌟🥺❤️

ساراجان ببخشید فضولی میکنم کنجکاو شدم شما بچه هم داری 🥺🥺🌹

چندسالته

توی اون تاپیک بودم. و توی تاریخچه ی مرورگرم بود از اون جا.

بعد عزیزدلم یه سوال

من همیشه موقع حذف تاپیک یه لینک میدادم نی نی یار پاک میکرد امروز نکرد ممکنه چون خیلی برام پاک کرده دیگه نکنه؟

بعد عزیزدلم یه سوال من همیشه موقع حذف تاپیک یه لینک میدادم نی نی یار پاک میکرد امروز نکرد ممکنه چون ...

بعضی وقت ها تا شب طول می کشه.

حالا اگر تاپیکتون خصوصی بود و حذف نشد، روز شنبه niniyar تگ کنین و بهشون بگین.

فداتشم گل🌹❤️

خواهش می کنم 🤍