2777
2789
عنوان

سل‌فری

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
اینم که خوبه خداروشکر پس فقط همون یکی اینجوری بوده بنظرم خطای آزمایشگاهی بودهحالا اگه سونو NT گرفتی ...

اره همه چی خوب بود هم انتی هم غربالگری اول و نتیجه نهایی..فقط توی مرحله دوم ریسک یک از 124 زده دکتر بهم گفت 90 درصد سالمه برای اطمینان سلفری بده میگم اگه ضروری نیست نرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا توکل کن

برای من گفتن ریسک بالا داره و ازین مزخرفها

و سونو تخصصی داد کلی پول دادم گفت من علائم نمی بینم ولی قول هم نمیدم سالم باشه

پسرم به دنیا اومد سالم. فقط من چقدر استرس کشیدم

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 
به خدا توکل کن برای من گفتن ریسک بالا داره و ازین مزخرفهاو سونو تخصصی داد کلی پول دادم گفت من علائم ...

عزیزم خداروشکر که پسرت سالمه خدا حفظش کنه منم حس میکنم فقط برای جیب خودشون هست چون دکترم اول با اطمینان گفت خوبه طوری حرف زد که فکر کردم الان میگه لازم نیست دیگه آزمایش بدی ولی در آخر گفت برای اطمینان سلفری بده فقطم باید بری این آزمایشگاهی که خودم قبول دارم

عزیزم خداروشکر که پسرت سالمه خدا حفظش کنه منم حس میکنم فقط برای جیب خودشون هست چون دکترم اول با اطمی ...

البته من سنم هم بالا بود حدود ۴۰. اگه سن پایین هستی که ریسک خیلی کمتره

همون آمینوسنتز که خانمها رو می فرستن ریسک سقط داره. به نظرم اگه اعتقاد داری نذر برای مادر حضرت صاحب الزمان علیه السلام کن و از ایشون بخواه برای بچت دعا کنن .

البته من سنم هم بالا بود حدود ۴۰. اگه سن پایین هستی که ریسک خیلی کمترههمون آمینوسنتز که خانمها رو می ...

نذر قرآن. صلوات یا حدیث کسا یا هر چیزی که دوست داری