2777
2789
عنوان

خانوماي مذهبي

6091 بازدید | 24 پست

غسل استحاضه براي كيه؟ من نزديك موعودمه  ديروز دو بار لك بيني داشتم فقط نماز صبحنو خوندم كفتم حتما بريود ميشم ولي هنوز نشدم و هيجي هم نميبينم تكليف نمازاي ديروزمو امروزم جيه?

باید قضا کنید.

غسل استحاضه کثیره یا متوسطه وقتیه که خون حیض نباشه.از زخم و دمل هم نباشه.

تا وقتی که شرایط و صفات حیض رو ندیدید باید نمازتون رو بخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استحاضه سه نوعه کثیره که خون به شدت زیادی میاد مثل پریود متوسطه که خون به پنبه می رسه ولی ازش رد نمیکنه قلیله که خیلی کم در حد قطره و لک اگر کثیره باشه هر نماز یک غسل و باید مدت بین نمازهای ظهر و عصر مغرب و عشا هیچ فاصله نباشه وگر نه مجددا غسل میخواد برای نماز بعدی 

برای متوسطه یک غسل در صبح برای تمام نمازها کافیس و قلیله غسل نمیخواد

خدایا شکرت 
من اصلا نميتونم تشخيص بدم ك بايد جيكار كنم😞

خون حیض غلیظ و گرم و تازه و رنگ سرخ مایل به سیاهی داره.باید حداقلش سه روز و حداکثر ده روز باشه.استمرار داشته باشه.یعنی شما تو سه روز اول پاک نباشی.

اما اگر دیدید در حد چندتا لکه است و قطع میشه و دباره یه لکه میبینید یا سرد و رنگ قهوه ای و کدر و حالت ماندگی داره معمولا استحاضه است.

یه پنبه رو برداریر اگر فقط روی پنبه خون بود قلیله است.اگر خون وارد پنبه شده متوسطه و اگر از پنبه رد شد کثیره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اگه خیلی کم در حد سکه باشه غسل نداره فقط برای هرنماز یه وضو و اگه لباست کثیف شده بایدتعویض کنی

بیشتر باشه روزی یکبار غسل بعد اذان صبح و هرنماز یک وضو

کثیره هم که مثل پریوده اگه پریود از ده روز بیشتر شه با بین دوتا پریود کمتر از ده روز فاصله باشه برای هرنماز یه غسل و یه وضو

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون

عزیزم اگر مقدار خون کم باشه اصلا غسل نداره

اگر شما نوار بهداشتی بذاری و این خون به وسطش نرسه یعنی قلیله و غسل نداره و فقط تطهیر

یعنی لباستو عوض کن، خودتو آب بکش، وضو و نماز ظهر

بین ظهر و‌عصر دوباره نگاه کن، اگر لک دیده بودی مجددا آبکشی و وضو 

غسل برای استحاضه کثیره هست

استحاضه سه نوعه کثیره که خون به شدت زیادی میاد مثل پریود متوسطه که خون به پنبه می رسه ولی ازش رد نمی ...

يني جي فاصله نباشه؟ بعد من فك كنم متوسطه بوده يني صبح غسل كنم اكه جيزي ديدم لباسمو عوض كنم و وضو بكيرم تا فردا صب دوباره غسل 

يني جي فاصله نباشه؟ بعد من فك كنم متوسطه بوده يني صبح غسل كنم اكه جيزي ديدم لباسمو عوض كنم و وضو بكي ...

اگر لک بوده که غسل نداره ولی اگر متوسطه بوده هروز فقط یک غسل حالا صبح نشد ولی برای اولین نماز حتما برای تمام نمازهای روزت غسل کن

خدایا شکرت 
عزیزم اگر مقدار خون کم باشه اصلا غسل نداره اگر شما نوار بهداشتی بذاری و این خون به وسطش نرسه یعنی ق ...

غسل استحاضه كثيره ديكه جرا اسمش استحاضس اون ك بريوده تكليفش معلومه غسل حيض ميشه 😞

من اصلا نميتونم تشخيص بدم ك بايد جيكار كنم😞

سلام چند تا نکتس بدون تا بدونی چبکار کنی

۱پاکی میون دو پریودیت باید۱۰روز بشه در نتیجه حیضه

۲.وقتی لکه میبینی داخلش دستمال بذار۵ دقیقه ببین کثیف میشه یا نه اگه شد حتمی حیضی 

یه حرفایی گوشه دل آدم هست   که مثل پنگولای ببر چنگ میزنه به دل آدم   آدم خیلی دوست داره یکی باشه بشینه کنارت وتوهم هی بگی وبگی وبگی😢 ولی حیف یا یکی اینقدر دوسته که خیلی ناراحت میشه وتو نمیتونی بهش بگی😢یکی هم که رازدار نیست وفاش میشه😢یکی دیگه هم که دشمنه وشاد میشه😢اون یکی هم گوش میده وجمع میکنه تا ی روزی تیرش کنه به طرفت😭😭😭😭😭😭حالا این حرفان که هی باید چنگت بزنن وتوهم هی زبونتا گاز بگیری تا کسی متوجه دردت نشه وحتی باید بلند بلندبخندی!!!!!!
مرسي بجه ها از توضيحات كاملتون من خيلي سوال برام بيش مياد ببخشيد نميدونم وسواسه يا ن😞

اگر بدونی سوالی پیش نمیاد وباید بپرسی

یه حرفایی گوشه دل آدم هست   که مثل پنگولای ببر چنگ میزنه به دل آدم   آدم خیلی دوست داره یکی باشه بشینه کنارت وتوهم هی بگی وبگی وبگی😢 ولی حیف یا یکی اینقدر دوسته که خیلی ناراحت میشه وتو نمیتونی بهش بگی😢یکی هم که رازدار نیست وفاش میشه😢یکی دیگه هم که دشمنه وشاد میشه😢اون یکی هم گوش میده وجمع میکنه تا ی روزی تیرش کنه به طرفت😭😭😭😭😭😭حالا این حرفان که هی باید چنگت بزنن وتوهم هی زبونتا گاز بگیری تا کسی متوجه دردت نشه وحتی باید بلند بلندبخندی!!!!!!