2777
2789
خداحفظش کنه برات 😍😍😘😘 کاش دختر منم وزن بگیره.. خیلی ناراحتم از وزن کمش... 

ممنونم عزيزم،،،، غصه نخور، دوتا بچه اول منم هميشه لاغر بودن،،، اين يكي هم  واقعا نميدونم چطور شد تپلي شد،، اينقدر بابت اون دوتا حرص خوردم،، الان پشيمونم  چرا اينقدر هم خودم و هم اونارو اذيت كردم براي غذاخوردن. الان بزرگ شدن ديگه راحت خودشون غذا ميخورن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
موقع تولد چ کم بوده چندهفته دنیااومد؟  منم دخترم تو 16روزگی 15۰ گرم کم کرد از وزن تولدش :(

عارع اجی،وزنش کم بود، 40هفتع کامل بود،من خودم مشکل داشتم بچعع م فقط با میوع وزن گرفت،چون گوشتو مرغ نمیتونسم بخورم تو بارداری،ماهی هم یع وعدع هم نشد بخورم،حالم بد میشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عارع اجی،وزنش کم بود، 40هفتع کامل بود،من خودم مشکل داشتم بچعع م فقط با میوع وزن گرفت،چون گوشتو مرغ ن ...

عزیزم

پس ویار داشتی... 

حالا ک حالت خوبه ب تغذیه ت برس ک شیرت مقوی بشه براش جبران بشه وزن کم تولدش 

عزیزم به خودتو شوهرتم نگاه کن.اگه خودتونم ریزه اید نه خب کم نیس.من هم خودم درشتم هم شوهرم.پسرمم 3ماه ...

اتفاقا همه میگن بابامامان  ب این درشتی بچع ریز شدع:/

نمودار رشد از سایت ببینم؟

بهداشت نبردی؟تو بیمارستان میدن به همه همونو خودت یا دکتر میبری یا بهداشت هرماه قد وزن و دور سرشو علامت میزنید و نمودارشو میکشید و مقایسه میکنید که تو کدوم قسمته و رشدش چطوره ممکنه از نظر خودت وزنش پایین باشه ولی رو نمودار باشه کافیه