2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خلاصه یکساعت فیلم

مغازه آیی ک رحیم کار میکرده و بالای محبوبه میخره و از کار بیکار میشه مرتیکه شپشو.

بعد اون دختره احمق میره ت بازار دنبال اون کله کپکی که چندتا اوزگل آدرس اشتباه بهش میدن و ناخواسته میبرنش پیش مرتیکه هیز پسر اعطالدوله (چون که ت قمار باخته بودن بردن ک مثلاً پیش ارابه خودشیرینی کنن ببخشتشون )بعدم پسره دختره رو خفت میکنه و جیغ میکشه و تمام .

آها اون دختره با عقل خواهر محبوبه هم به زور میره کنار پسر خاله اش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
خلاصه یکساعت فیلم مغازه آیی ک رحیم کار میکرده و بالای محبوبه میخره و از کار بیکار میشه مرتیکه شپشو.ب ...

فحش هات خیلی باحال بود😂

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️نکبت درخواست نده

این دیگه خیلی تغییرش داده آخه

خب اقتباس همینه مگه ندیدید این همه فیلم هالیوود رو ؟ مثلا همین بلندی های بادگیر ک جدیدا فیلمش اومد زمین تا آسمون فرق داشت خیلی جاهاش حتی نوع مرگ بازیگرا ! اقتباسه دیگه نه کپی پیست رمان

فحش هات خیلی باحال بود😂

😂😂

#فن پسرعمو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
وقتی گفته اقتباسی از رمانپس نباید اسم همون رمان رو میزاشتخرن

نه اتفاقا تو خارجم همینه مگه میشه ندیده باشید نمیدونم این نظر ها چیه

همین فیلم بلندی های بادگیر رو ندیدید اخیرا اومده بود ؟ دقیقا از رو اسم رمان ولی زمین تا آسمون فرق داشت ! اقتباس همینه دیگه عجیبه نمیدونید

خیلی کشش میدن بابا فصل اول باید با پسر ازدواج میکرد فصل دوم بدبختیاش بود فصل سوم طلاقش ولی کاش با رح ...

اینجوری که پیش میرن انگاری قراره سورپرایزمون کنن، محبوبه با رحیم ازدواج کنه وخوشبخت بشه

خیلی افتضاح بود شبیه فیلم هندی بود. کاملاااا بر حسب اتفاق این رفت تو باغ کاملاااا اتفاقی اصلان اونجا بود بازم کاملا اتفاقی رحیم دقیقاااا فهمید کدوم قسمت رفته رفت دنبالش

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اینجوری که پیش میرن انگاری قراره سورپرایزمون کنن، محبوبه با رحیم ازدواج کنه وخوشبخت بشه

دقیقا منم همین فکرو کردم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا