2777
2789
فردا که حتما دکتر برو و آزمایشهات رو انجام بده الانم اگه خاکشیر داری با آبلیمو قاطی کن با آب بخور یا ...

برای من که این کارهابیفایده بود من هفته ی آخربارداری روزی یه هندوانه آب میگرفتم میخوردم ولی فایده نداشت 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییییی من ماه هشت شدو شد یعنی انقد میخاروندم همه بدنم خط خطی شده بود همش میگفتم زود سزارینم کنین من ...

بعدشماهایی که این مشکلا داشتید جفت تون دچارمشکل نبود 

برای من که این کارهابیفایده بود من هفته ی آخربارداری روزی یه هندوانه آب میگرفتم میخوردم ولی فایده ند ...

برای من فایده داشت میدونی دلیل این خارشها آخه متفاوته یکیش حساسیت به جفته که احتمالا شما اینطور بودین یکیش گرمی بدنه یکیش کلستاز کبدی بارداری که خیلی مهمه اما چیزایی که گفتم تقریبا تو همه موارد تاثیر داره چون پاک کننده کبد هستند از نظر علمی. به خصوص مخلوط عرق کاسنی و شاتره و آب در حد یه استکان

جانم فدای آن پیر فرزانه
برای من فایده داشت میدونی دلیل این خارشها آخه متفاوته یکیش حساسیت به جفته که احتمالا شما اینطور بودی ...

آخه من توی هفته ی ۳۶رفتم سنوگفت جفت مشکل پیداکرده وبه بچه غذانمیرسونه وبچه۴هفته کمترنشون میدادوآب دوربچه۶بودیعنی باسلام وصلوات به۳۷ هفته رسوندم تابچه تودستگاه نره ولی بعدتوی اینترنت خوندم خارش وکهیردربارداری ازنشانه های مشکل درجفته