2777
2789
یعنی پولدارا خوشحال نیستن از وضعیتشون😐😆

به عنوان کسی که پدر و مادرم پزشک هستند و پولدار هستیم اما من یه دختر نوجوان بدبخت هستم که هر شب گریه میکنم و از خدا گله میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه پدر و مادرم بمبرن ارث بهم برسه اره میشه ام یه ادم خوشبخت و از پول لذت مببرم اما متاسفانه به این ...

تو چه دیگه کی هستی تا چن دقیقه پیش پول خوشبختی نمیآورد اللن به خاطر پول آرزوی مرگ پدر و مادرتو میکنی🤣🤣🤣

صرفا جهت اطلاعت هر چقدر هم ارث تپل بهت برسه راکد باشه فقط بخوری با این وضع تورم فوق فوقش سر یه سال همش رو هواس

تو چه دیگه کی هستی تا چن دقیقه پیش پول خوشبختی نمیآورد اللن به خاطر پول آرزوی مرگ پدر و مادرتو میکنی ...

اره وضع بده متاسفانه

اما من حاضرم پول نداشته باشم ولی دو روز پدر و مادرم نباشن یه نفس بکشم

اگرم شما مشکلت بی پولی خب برید کار کنید یه دختر تنها یا زن تنها تو بدترین تورم با ماهی ۱۵ ۲۰ میلیون یعنی نمیتونه چیزایی که میخواد بخره حدقل لباسی لوازم ارایشی نمیشه؟؟؟

تو چه دیگه کی هستی تا چن دقیقه پیش پول خوشبختی نمیآورد اللن به خاطر پول آرزوی مرگ پدر و مادرتو میکنی ...

بعدشم من بخاطر پول دعای مرگشون نمیکنم اگر پدر و مادرم بمیرن خلیا خلاص میشن یا دلشون خنک میشع