2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 46 پست
چون سرده بی اهمیت و بی تفاوته چون دیگه دوسش ندارم چون بعد 8 سال هنوز منو غریبه میدونه باز خیانت کنه ...

ماهم یه مدت شوهرم خیلی سردشده ولی بازهم نمیتونم تحمل کنم حتی یه بارهم بهش گفتم هرجا احساس کردی داری میلغزی و ممکنه خیانت کنی مسالمت امیز و توافقی بیا تمومش کنیم بعد برو هرکاری میخوای بکن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انقدر که زیاد شده و ادم ازهرکسی که توقع نداره میبینه خیانت کرده .تقصیر همجنسای خودمون هم هست دیگه می ...

اره اونکه درست میگی ولی نمیشه باحس شک زندکی کردخودتوداغون میکنی اینجورموقعهاچندتاصلوات بفرست واقعاآروم میشی

ماهم یه مدت شوهرم خیلی سردشده ولی بازهم نمیتونم تحمل کنم حتی یه بارهم بهش گفتم هرجا احساس کردی داری ...

نه من خیانت ازش ندیدم ولی تا دلت بخاد دورویی پنهون کاری ازش دیدم 

انقدر که زیاد شده و ادم ازهرکسی که توقع نداره میبینه خیانت کرده .تقصیر همجنسای خودمون هم هست دیگه می ...

همین امروز دوتا تاپیک درموردش داشتیم

ولی دخترای مجرد بودن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چ جالب شوهرمن بهم خیلی خیانت کرد به مشاور گفته بود فقط یه مقدار شیطنت کردم

اكثرا همينو ميگن و خودشونو توجيح ميكنن عزيزم 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️