2777
2789
عنوان

پرنده ی مینا

93 بازدید | 16 پست

شوهرم پرنده ی مینا پیدا کرده

کوچیکه میگه از الان تربیتش کنی مثل طوطی حرف میزنه

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم 👈اگر جایی باهات بحث کردم و کامنتت و لایک کردم به این معنی نیس ک عاشق چشم و ابروت شدم یا که حرف منطقی و خوبی زدی .یعنی انقد برام بی ارزشی که حوصله ی تایپ کردن ندارم که جوابتو بدم این لایک صرفا به این معناس که چقد بدبختی و حرف زدن بلد نیستی

مثل طوطی شایددد .من مرغ مینا دارم .اما چون نژادش ایرانیه خیلی کم حرف میزنه افغان باشه در حرف میشه اما وحشی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عکسشو میدی

شوهرم بردش خونه ی مامانش

من گفتم خوشم نمیاد از پرنده

هر نری درخواست دوستی بده در جا به نی نی یار گزارش میدم 👈اگر جایی باهات بحث کردم و کامنتت و لایک کردم به این معنی نیس ک عاشق چشم و ابروت شدم یا که حرف منطقی و خوبی زدی .یعنی انقد برام بی ارزشی که حوصله ی تایپ کردن ندارم که جوابتو بدم این لایک صرفا به این معناس که چقد بدبختی و حرف زدن بلد نیستی

خدا منو ببخشه پرده ی مینا خوندم🤣

پرده ی مینا چیه دیگه😂

مینا تنها پرنده ایه که واضح تر از طوطیا دیگه حرف میزنه فقط مراقب نوکش باشه بزرگ شه زیاد صورت تونو نباید نزدیکش ببری از روی کنجکاوی نوک میزنه به صورت ادم که خب نوکش تیزه ممکنه بخوره به چشت

اوعوم .چرا خوشت نمیاد ؟؟

کثیف کاری میکنه

کثیف کاری میکنه

آره خب باید هر روز رسیدگی کنی.من دوتا پرنده دارم عادت کردن کنار هم تو به قفس باشن.دوتا قفس هم دارم براشون .هر روزم دو سری کفی قفسونو تمیز میکنم و آب و دون شونو چک میکنم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو